Urban Decay - Naked Cherry

Ik ben dol op Urban Decay, en dan met name hun Naked Palettes. Ik heb ze allemaal; Naked, Naked 2, Naked 3, Naked basics, Naked Smokey en Naked Heat. Het enige palette wat ik nog miste in mijn verameling was de recent uitgebrachte Naked Cherry. Ik zette deze op mijn verlanglijstje voor Kerst en kan er nu eindelijk mee aan de slag. Ik kan alvast verklappen dat hij het wachten zeker waard was! Nieuwsgierig naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!
Laten we beginnen met de vormgeving. Het Naked palette heeft dezelfde vormgeving als de vorige twee uitvoeringen (smokey en heat) en past daardoor goed bij de collectie. Daarnaast is hij volledig roze en staan er afbeeldingen van kleine kersjes op. Een mooie vormgeving die goed bij de inhoud past.

Als je aan Cherry denkt, denk je natuurlijk aan rood en roze tinten. Ik ben heel erg blij dat Urban Decay zich daar dit keer op richt; roze is namelijk één van mijn favoriete kleuren voor op mijn ogen. Heel veel volledig roze paletten zijn er echter niet, dus dit is zeker een uitkomst!

Tijd om de kleuren te bekijken. Ik ben eigenlijk altijd enthousiast over de palettes van Urban Decay en dat was ik dit keer ook weer gelijk. Het palette bevat 12 prachtige kleuren die ieder heel verschillend zijn, maar toch bij elkaar passen. Daar naast zit er ook nog een mooie kwast in dit palette met twee verschillende uiteinden. Ik moet zeggen dat ik deze kwasten eigenlijk nooit gebruik, al zijn ze van prima kwaliteit en zijn ze zeker de moeite waard.

In dit palette vind je twaalf kleuren en dat zijn van links naar rechts:

Hot Spot: deze matte kleur is perfect als transitie kleur voor op het wenkbrauw bot. Geen vernieuwende kleur, maar simpelweg een kleur die niet mag missen in een palette als deze.

Caution:
dit is een matte, lichtbruine kleur. Handig als basis op het bewegende ooglid of in de crease.

Bang Bang: glitters! Naast matte kleuren zitten er ook genoeg shimmery kleuren in de palettes van Urban Decay. Bang Bang is een lichtroze shimmer.

Feelz: wederom een mooie, matte tint! Feelz is een lichte, paarse tint.

Juicy:
juicy is een stukje meer oranje, bijna richting het bruine. Deze kleur heeft lichte shimmers.

Turn On: nog meer shimmers! Turn on is een medium bruintint met een heleboel prachtige shimmers. 

Ambitious: ambitious is nog net een tikje donkerder dan Turn On en bevat wederom fantastische shimmers. Ondanks de vele shimmers blijft het een mooie, neutrale kleur.

Bing: pink! Bing is een matte kleur die net tussen paars en roze in zit. Dit is één van mijn favoriete kleuren.

Devilish: dit is een rode tint met een hele subtiele shimmer. Hij is net niet matte en valt ook niet onder een shimmer kleur, waardoor het een hele unieke tint is.

Young Love; young love is samen met bing mijn favoriete tint. Deze prachtige, roze tint bevat prachtige shimmers voor een opvallende look.

Drunk Dial: ook een prachtige, shimmery kleur. Dit is een paarse kleur met shimmers (net een stukje donkerder dan young love), met een bruine ondertoon.
Privacy: last but not least hebben we nog één kleur; privacy. Deze kleur is donkerpaars met wederom een bruine ondertoon. Dit is wederom een matte tint.

Hot Spot - Caution - Bang Bang - Feelz - Juicy - Turn On
Ambitious - Bing - Devilish - Young Love - Drunk Dial - Privacy

Alle twaalf de kleuren dekken fantastisch, hebben weinig fall out en brengen eenvoudig aan op de ogen. De kleuren zijn elk heel verschillend, maar passen toch goed bij elkaar en blenden goed in elkaar over.

Één van de dagelijkse looks die ik maakte met dit palette is bovenstaande. Ik gebruikte hier Caution op het bewegend ooglid, waar ik overheen ging met een dun laagje Bang Bang. In mijn crease bracht ik Devilish & Young love over elkaar aan, welke ik ook nog op de buitenste ooghoek aanbracht om een net wat mooiere overloop te creëeren. Young love bracht ik met een dun kwastje nog iets onder mijn ooglid aan én om alles af te blenden gebruikte ik Hot Spot op mijn wenkbrauwbot. De look maakte ik af met een klein beetje eyeliner & mascara en daarmee heb ik een mooie look voor dagelijks gebruik. 

Ik ben weer heel erg enthousiast over dit nieuwe palette van Urban Decay en kan je zeker aanraden het Naked Cherry palette aan je collectie toevoegen -mocht je nog twijfelen!-.

Urban Decay Naked Cherry - €55.05
'' Heb jij het Naked Cherry palette al?

8 opmerkingen

 1. Wauww, hij is zo mooi! Prachtige look heb je er ook mee gemaakt.

  Liefs Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind vooral Ambtitious, Devilish, Young Love en Drunk Dial prachtige kleuren. Ik moet van mezelf passen, want ik grijp nu toch al steeds naar dezelfde kleuren uit dezelfde palettes, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ik ben echt onder de indruk van dit palette. Ik had verwacht dat ik hem niet zo bijzonder zou vinden, maar ik vind hem eigenlijk toch wel heel erg mooi. De look is ook super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw hij is echt prachtig zeg! een heel mooi palette, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit toch zo'n leuk palette. Die vormgeving, die kleuren.. zwijmel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig palette! En mooie look heb je ermee gemaakt. Die Urban Decay palettes zijn moeilijk te weerstaan, ik ken het ;-) Al vind ik dat ik veel te veel make-up heb, kocht ik laatst toch hun Born to Run palette. Ik moet 'em nog in gebruik nemen, maar wil er eerst wat leuke foto's van maken voor op de blog. Hopelijk vind ik snel de tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaa wel echt een prachtig palette zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waauw, wat een prachtige kleuren! Mooie look

  BeantwoordenVerwijderen