What I got for Christmas - 2018


Ik ben dol op Kerstmis; mijn favoriete feest van het jaar. De tijd voor Kerst is met name mijn favoriet; de gezelligheid van decoraties, feestelijke muziekjes en de sfeer die je overal vindt. Ondanks dat het gaat om wat je geeft en niet om wat je krijgt horen er natuurlijk ook cadeautjes bij mij. Ik deel vandaag de cadeautjes die ik dit jaar kreeg! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder

Voordat ik aan dit artikel begin heb ik toch nog een korte disclaimer; dit artikel is niet bedoeld om op te scheppen of wat dan ook. Ik vind het simpelweg één van de leukste videos en artikelen om ieder jaar bij anderen te lezen en vind het ook erg leuk om door dit artikel op te kunnen slaan wat ik allemaal heb gekregen.

Ik begin gelijk met dit fantastische cadeau dat mijn vriend en ik van mijn ouders kregen; een Kitchenaid keukenmixer! Deze stond al een tijdje op mijn wishlist voor ons nieuwe huis. Mijn ouders waren ontzettend lief om hem ons cadeau te geven. Een beetje voor Kerst én een beetje als cadeau voor het nieuwe huis mee. Ik heb hem nu nog netjes in doos staan en houd dat nog even zo tot onze keuken helemaal klaar is. Tegen die tijd zul je hem vast nog regelmatig in mijn Photo Diarys zien!


Ik ben dol op Ted Baker en dat is eigenlijk bij zo ongeveer iedereen wel bekend, haha! Van mijn ouders kreeg ik deze prachtige 'Blushing blooms' set van Ted Baker. Hierin zit een blush, een bronzer en een prachtige kwast. Natuurlijk komt hier binnenkort ook een review van online!


Mijn favoriete Youtubers -en zo ongeveer ook de enige die ik volg- zijn Tanya Burr en Zoella. Dit boek van Tanya wilde ik al een tijdje hebben en zette ik daarom op mijn Kerstlijstje. Hier ga ik volgend jaar zeker gebruik van maken!


Nog zo'n item wat ik al een tijdje wilde hebben; een toastrekje. Vind ik heel erg leuk staan op tafel tijdens het ontbijt én is ook simpelweg heel handig. Deze is van de Dille & Kamille.


Wat betreft serviesgoed kan ik mijzelf inmiddels wel een verzamelaar noemen. Ik heb veel servies en voeg daar graag wat aan toe. Deze schattige set van Maisons du Monde vond ik té leuk en zette ik ook op mijn verlanglijstje. Erg leuk om ze onder de boom te vinden!


Van badspulletjes word ik altijd blij! Ik kreeg deze twee Fizz-A-Ball bath bombs van Soap & Glory en kan niet wachten om deze straks lekker in ons bad te gaan proberen. Ze ruiken in ieder geval heerlijk!

Voor de kou kreeg ik ook nog iets handigs; deze schattige earmuffs van Barts. Deze wilde ik ook al een tijdje hebben, ik heb er namelijk ook de muts van. Die bevalt erg goed, al heb ik soms geen zin in een muts en wil ik alleen iets voor mijn koude oren. Deze oorwarmers zijn daar perfect voor.

Oh, hier ben ik ook ontzettend blij mee! Ik heb een servettenverslaving en heb ontzettend veel servetten. Deze houder ga ik op tafel zetten met daarin -natuurlijk- servetten. Deze is van Riverdale.

Ovenschalen had ik ook nog nodig; altijd handig natuurlijk! Deze kwamen dus erg goed van pas en zal ik zeker vaak gaan gebruiken.

Nog meer lekkers voor onder de douche! Dit is een setje met cupjes voor onder de douche van Soap & Glory. Deze zijn ideaal voor tijdens het reizen óf gewoon lekker voor thuis om steeds een nieuw geurtje te proberen.


Een heel handig én ook nog eens mooi cadeau; deze prachtige paraplu van Ted Baker. Dit zijn eigenlijk van die dingen waar je niet snel bij nadenkt om het te kopen, maar toch is het ontzettend handig. Laat dit nu ook nog eens een absurd mooi ding zijn; wauw.

Ik plan graag alles en daarvoor is een agenda ideaal! Ik wilde er graag eentje waar elke dag een grote, aparte pagina heeft én die kreeg ik. Dit mooie, roze exemplaar komt van Stradivarius.

Home Alone! Ik denk dat dit zo'n Kerstklassieker is waar iedereen of een haat of een liefdeverhouding heeft. Ik ben er dol op, maar de rest van mijn familie iets minder. Perfect om hem daarom op dvd te hebben; kan ik ze mooi in mijn eentje kijken haha! Ik vind deel 1 & 2 toch het allerleukste, de andere films vind ik niet zo.

Natuurlijk lagen er ook nog make-upjes onder de boom! Van mijn vriend kreeg ik het limited edition 'pretty puppy' palette van Too Faced. Wat een schatje, niet waar? Hier komt binnenkort ook een review van online!

En nog een make-up palette; het Naked Cherry palette van Urban Decay. Deze had ik een hele tijd geleden al gezien en toen gelijk op mijn wishlist gezet. Het kostte aardig wat wilskracht om hem niet gelijk zelf te kopen, haha. Nu ben ik er ontzettend blij mee en kan ik er lekker mee aan de slag. De review komt ook hier binnenkort van online.


Nog meer Ted Baker! Dit prachtige kettinkje had ik ook op mijn wishlist gezet. In goud of zilver; beide vond ik ze prachtig. Ik kreeg hem in het goud en ben er ontzettend blij mee! Dit is echt een perfect kettinkje om bij elke outfit te combineren.

More bath stuff! Ik ben dol op badderen en heb daar inmiddels een flinke voorraad voor. Ik kreeg deze schattige beker vol met bad bruisballen van het merk Bubble T. Deze ruiken naar aardbei en zijn echt heerlijk!

Nog meer servies! Ook dit schattige setje mokken komt van Maison du monde. Dit mokje heb ik ook twee keer en vind ik onwijs leuk voor warme chocolademelk.

Omdat ik dol ben op roze en binnenkort ga verhuizen kreeg ik ook alvast wat decoratie! Deze prachtige windlichtjes van Riverdale vind ik fantastisch. Ik had nog niets wat betreft windlichtjes, dus deze zijn perfect!

En last, but definitely not least; deze prachtige borden van Villeroy & Boch. Deze komen uit de Kerstcollectie van dit jaar en hier wilde ik er graag twee van hebben. Kerstservies heb ik namelijk al voor het ontbijt, maar nog niet voor het avondeten. Nu gelukkig wel!

En dat was hem; what I got for Christmas 2018. Ik ben onwijs blij met alle mooie spulletjes en ben hier voornamelijk héél erg dankbaar voor. Ik ben ook heel erg nieuwsgierig hoe jullie Kerst hebben gevierd en wat jullie hebben gekregen!

'' Wat heb jij tijdens de Kerstdagen gedaan?

23 opmerkingen

 1. Wauw, ik ben jaloers... zooo veel mooie cadeaus! Die Kitchenaid is echt goals!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige cadeaus, vooral de keukenmixer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat ben je verwend! Super veel leuke cadeautjes. Vooral de Kitchenaid is echt een geweldig cadeau<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw! Alleen al bij de Kitchen Aid was ik helemaal onder de indruk. Dat is echt mijn droom om er ooit eentje te hebben. De andere items zijn ook echt heel erg leuk, je bent zeker flink verwent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is zó mooi! Ik kan niet wachten om hem te gaan gebruiken.

   Verwijderen
 5. Wauw wat een verwennerij! Die Kitchenaid is echt een droom!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schattig mokken setje! Ik ben heel benieuwd hoe je huisje er uit komt te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben jij verwend zeg, heerlijk! Ik ben wel benieuwd hoe je Ted Baker paraplu er uit ziet als 'ie open is :) Volgens mij heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is inderdaad prachtig! Het is de angel falls paraplu. :)

   Verwijderen
 8. Wat heb je ontzettend leuke cadeaus gekregen! Geweldig zo'n keukenmixer van Kitchenaid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh my God ik ben zo jaloers op je Kitchenaid! (Nou ja, op jou, niet op je Kitchenaid zelf) Knap dat je hem in de doos kunt houden, dat zou ik echt niet kunnen 😂🙈 Dat Ted Baker setje ziet er zo schattig uit! En dat Too Faced puppy palette, hou op hoor. Té schattig. Ik vind het ook echt geweldig dat zowat al je cadeaus roze zijn, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, wij zijn druk met verbouwen van ons huis; zonde om hem nu neer te zetten terwijl er wordt geverfd, geschuurd en gesmeerd. Zodra alles klaar is -is de Kitchenaid de eerste doos die ik uit pak. Can't wait <3

   Oh en ja; ik ben dol op roze haha. Mijn familie kent me té goed.

   Verwijderen
 10. wauw het ziet er allemaal prachtig uit en een keukenmachine is echt pure magie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw!! Wat heb je mooi cadeaus gekregen!! Je keukenmixer ziet er zó fancy uit!! En hoe leuk je agenda!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow wow wow, prachtige kado's heb je gehad! Kan me voorstellen dat je met de keukenmixer super blij bent, vind 'em er ook heel tof uitzien. Ook de ted baker spullen vind ik prachtig en zo mooi met de rose gouden details. Het kettinkje vind ik ook erg mooi. Ook helemaal mijn smaak! Geniet er lekker van en we zien de reviews natuurlijk graag voorbij komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ahh wat een superleuke en fijne cadeautjes zeg! Je bent goed verwend! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een boel cadeaus heb je gekregen! E zijn stuk voor stuk geweldig! Veel mooie Ted Baker spulletjes. Maar de Kitchenaid is wel echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, wat werd jij in de watten gelegd! ♥ Een KitchenAid wil ik ook erg graag, alleen past hij nu niet in onze kleine keuken. Die komt op het lijstje als m'n vriend en ik zouden verhuizen, hehe. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh waauw, wat een superleuke cadeautjes heb jij gekregen! Ik kreeg enkele leuke kookboeken, een kerstset van Jo Malone en enkele cadeaubonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauww!!!! Wat heb jij prachtige cadeaus gekregen :) Ben wel een beetje jaloers hoor, haha. Die KitchenAid is toch wel echt een eyecatcher. En dat toastrekje, heel leuk! Die zou ik ook wel willen hebben.

  Wij hebben geen Kerstmis met cadeaus gevierd. Eerste Kerstdag wel lekker gegeten met mijn familie. Eind januari ben ik jarig en heb wel al een heel mooie strijkijzer van mijn moeder gekregen (had nog geen strijkijzer). Ben ik ook blij mee, hahah!

  Liefs,
  Marloes

  BeantwoordenVerwijderen