CHI G2 Ceramic & Titanium Straightener - CHI Edition


Ondanks dat ik dol ben op de krullen die ik van nature heb vind ik het zo af en toe ook prettig om mijn haren te stijlen. Het geeft een hele andere look én kan ook nog eens handig zijn. Al jaren gebruikte ik hiervoor hetzelfde apparaat en daardoor was het wel eens toe aan een vervanging! Mijn vervanging is dit prachtige exemplaar van CHI; nieuwsgierig of ik er tevreden over ben? Lees dan snel verder.


Mijn vorige stijltang was er eentje van Remington; een prima apparaat waar ik jarenlang plezier van heb gehad. Toch is CHI altijd een merk geweest waar ik graag een stijltang van wilde proberen omdat deze simpelweg onwijs goed bekend staan. De prijs hield mij nog een beetje tegen en daarom ben ik des te nieuwsgieriger nu ik er eindelijk eentje heb!

Ik koos voor de CHI G2 Ceramic & Titanium Straightener in de limited edition CHI Edition. Deze stijltang heeft een eenvoudige, zwarte kleur en wordt net even wat specialer door de witte opdruk die je over de gehele stijltang terug ziet.

Ondanks dat het leuk is als de stijltang er mooi uit ziet -wat hij zeker doet!- is het nog belangrijker dat hij zijn werk goed doet. Tijd om dat te testen.

Bij deze stijltang kan je gebruik maken van 3 temperaturen; 180, 200 of 220. De stand die je het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de dikte van je haar; 180 is voor dun haar, 200 is voor normaal haar en 220 is voor dik haar. Omdat ik zelf dun haar heb gebruik ik het liefste de laagste stand.

Een CHI tang is natuurlijk een stukje duurder dan de meeste stijltangen die je meestal tegen komt, maar is hij het geld waard? Wat mij betreft kan ik daar volmondig 'ja' op zeggen.

Hoewel een andere stijltang mijn haren ook prima stijlt gaat het met deze tang van CHI simpelweg een stuk sneller. Hoe ik normaal wel een keer of drie à vier over mijn haar heen moet gaan hoeft dat met deze tang niet. De plukjes die ik pak stijlt hij in twee keer; een heus verschil.

Nu is het verschil in tijd mij dat verschil in geld niet waard, maar het geen wat mij wel het geld waar is -is de bescherming van je haar. Stijlen is nu eenmaal niet goed voor je haar en dan willen we dat er zo min mogelijk beschadiging bij komt kijken; twee of vier keer stijlen is dan een heel verschil.

Het design is mooi, de tang is niet zwaar en daardoor eenvoudig mee te nemen én hij doet zijn werk fantastisch. Ik ben heel erg enthousiast geworden over deze tang van CHI en kan je dit merk zeker aanraden als je net als ik al een tijdje nieuwsgierig was!

CHI G2 Ceramic & Titanium Straightener - CHI Edition - €99.00
'' Welke stijltang gebruik jij het liefste?

Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.

Lees hier mijn disclaimer.

9 opmerkingen

 1. Wat een prachtige foto's! Je hebt mij heel nieuwsgierig gemaakt naar deze tang. Je haar zo min mogelijk beschadigen is inderdaad wel wat meer geld waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit klinkt als een ontzettend fijne tang.

  Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's, klinkt als een hele fijne tang.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij is Chi een van de beste merken op dit gebied! Het design van de tang vind ik ook erg mooi en wat heb je weer prachtige foto's genomen! Ik heb zelf geen stijltang, maar een krultang van Babyliss. Helaas ligt ie alweer een paar maanden werkloos in de kast omdat ik me er twee keer verschrikkelijk mee gebrand heb in mijn nek.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind Chi ook super fijn! ISO vind ik wel een fijn (en betaalbaarder) alternatief, die heb ik nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nu wil ik ook en Chi tang haha! Echt super fijn klinkt hij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook zo onwijs blij met mijn chi tang, deze ziet er ook wel heel tof uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen