DRKS Royal Felt Amalia Armband


Vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met een fantastisch merk; DRKS. Van dit merk ontving ik toen twee paar prachtige oorbellen -welke ik nog steeds met veel plezier draag!- en afgelopen week viel er opnieuw een pakketje op de mat. Ik ontving dit keer een prachtige armband; de Royal Felt Amalia Bracelet!


De sieraden van DRKS zijn doorgaans voorzien van heel veel steentjes en luxe uitziende materialen zoals satijnlint, kant en noem het maar op. De sieraden worden veel voor bruidjes gebruikt, al weten jullie inmiddels wel dat dit voor mij geen sieraden zijn voor speciale gelegenheden; ik draag dit soort items iedere dag.

Ik kan mij heel goed voorstellen dat je deze armband voor je bruiloft zou bewaren, maar ook naast je bruiloft is dit een prachtig exemplaar. Ik heb hem de afgelopen week drie keer gedragen, wat dankzij de kleur goed mogelijk is. Ik koos namelijk voor de ivoorkleur; heel eenvoudig te combineren met elke outfit in mijn kledingkast.

Dat deze DRKS armband prachtig is -is gewoon een feit. Extra leuk om te weten is dat deze armband met liefde en vakmanschap is gemaakt in Nederland; hoe leuk! De armband is bezet met (echte) zoetwaterparels, Preciosa kristal en silver lined glaskraaltjes. Deze zijn steentje voor steentje op de ondergrond gezet; een heel precies werkje.

Doordat dit product in Nederland én met de hand is gemaakt betaal je er wel iets meer voor, maar hé: het is het absoluut waard. Zeker als je de armband voor een bruiloft wilt gebruiken, maar ook voor dagelijks gebruik.

De armband is in 3 maten beschikbaar, waarvan ik maat XS ontving. Omdat ik hele dunne polsjes heb is een kindermaat voor mij geschikt, al hebben ze de armband ook nog in twee grotere maten; S en M.

Je kunt de armband eenvoudig strikken met het lint, welke je vervolgens bij kunt branden in de voor jou geschikte maat. Ik heb op bovenstaande foto's al een flink stuk lint van de armband afgebrand, maar heb nadien nog een stukje meer lint verwijderd om de strik iets subtieler te maken. Houdt hierbij wel rekening dat je de armband nog wel kunt strikken; als je je lint te kort maakt is dit niet meer mogelijk.

Als je geen zin hebt in het lint is het ook mogelijk om deze armband met het slotje vast te maken. Hierdoor creëer je een subtieler resultaat, maar is de armband nog steeds een flinke eye catcher.

Wauw, wat ben ik blij met deze armband! Ik was al enthousiast over DRKS en ben nu nóg enthousiaster geworden. Ik ben heel nieuwsgierig of jullie dit soort sieraden ook dagelijks zouden dragen óf dat je ze inderdaad voor speciale gelegenheden zou bewaren.

DRKS Royal Felt Amalia Armband - €149.00
'' Wat vind jij van deze armband?

Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.

Lees hier mijn disclaimer.

11 opmerkingen

 1. Wauw, wauw, wauw. Ik wil het! Wat is dit prachtig zeg, jeetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw prachtige armband! Ik heb deze in het grijs, nog elke dag blij mee<3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Persoonlijk zou ik het enkel met speciale gelegenheden dragen maar snap ook heel goed dat je ermee wilt pronken en niet wegstoppen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een hele mooie en elegante armband.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het past bij mijn kledingstijl totaal niet, maar ik vind hem echt 100% jou. Echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wow hij is echt prachtig! Heel mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke armband! Mooie foto's ook! :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen