FOREO UFO Mini Smart Mask

Ik heb inmiddels een paar keer kennis gemaakt met verschillende apparaten van FOREO. Ik testte namelijk al eens de Luna Play & Luna Fofo, waar ik beide erg enthousiast over was. Inmiddels heeft het merk een nieuw product, namelijk de UFO Smart Mask. Ik mocht er eentje ontvangen en die deel ik vandaag met jullie!

Goed, wat is het precies? De FOREO UFO Smart Mask wordt omschreven als 's Werelds eerste apparaat in zijn soort. Dit apparaat combineert het beste van de Zweedse schoonheidstechnologie met Koreaanse maskerexpertise en biedt in combinatie met de UFO-activated masks een gezichtsbehandeling op spa-niveau in slechts 90 seconden.

De innovatieve Hyper-fusion technologie binnen het apparaat gebruikt de natuurlijke reactie van je huid om af te koelen of op te warmen. Handig, want tijdens de winter vind ik het soms verschrikkelijk om een koud masker aan te brengen. Vaak maak ik deze al een beetje warm met mijn handen óf in de magnetron. Met de Smart Mask is dat niet meer nodig!

Het apparaatje is er ook in het groot, al ontving ik de UFO Mini. Deze is een stukje kleiner én goedkoper dan de grote variant. Momenteel beschikbaar in blauw en roze (nog beter!). Het apparaatje ziet er interessant en zelfs een beetje buitenaards uit; vandaar ook de naam 'UFO'.

Hoe werkt het? Het was bij dit apparaatje even uitvogelen hoe hij precies werkte, al is het gelukkig niet heel moeilijk. Het eerste wat je doet is de bijbehorende app downloaden; deze scant je apparaat én het masker wat je kiest. Het masker wat ik heb is het Call It A Night masker. Deze is voorzien van Ginseng en Olijfolie om te voeden en revitaliseren.

In de app kan je makkelijk bijhouden hoelang je al bezig bent (in totaal duurt het slechts 90 seconden) en na die tijd stopt het apparaatje ook. Tijdens de 90 seconden dat hij aan staat gebruikt hij een combinatie van LED therapy, T-Sonic Pulsaties en hyper geïnfuseerde technologiën. Wrijf het apparaatje met roterende bewegingen over je gezicht en geniet!

Na 90 seconden stopt het apparaatje, wat eigenlijk best jammer is. Het is fijn dat het een snel masker is, maar het voelt zo prettig dat het ook gerust nog wat langer had mogen duren. Met dit apparaatje gebruik je veel sneller een masker omdat het simpelweg minder tijd kost. Dat is fijn, zelf gebruik ik namelijk veel te weinig maskers omdat ik er niet altijd de tijd voor kan nemen.

Het resterende laagje van het masker masseer je in met je vingers en klaar ben je!
En dan natuurlijk het belangrijkste... het resultaat! Mijn huid voelt allereerst zijdezacht aan na het masker én ziet er ook nog eens goed uit. Ik merk dat de roodheden in mijn gezicht minder zijn geworden, dat is altijd een groot voordeel.

Al met al ben ik heel erg enthousiast over dit nieuwe apparaatje. Het enige punt... hij is duur! Dit apparaatje kost maar liefst €179.00 en de reguliere UFO kost maar liefst €279.00. Een flink prijskaartje, al krijg je daar wel tien jaar garantie voor. De maskers koop je in pakjes van 7 stuks voor €9.99. Omgerekend -in combinatie met de 'afschrijving' van het apparaatje is de aankoop dan opeens een stuk voordeliger!

Als je een liefhebber bent van skincare en maskers denk ik dat je heel blij van dit apparaatje gaat worden. Ja, het is even een investering máár je zult er ook veel gemak van hebben. Ik ben in ieder geval zeker enthousiast geworden!

FOREO UFO Mini Smart Mask - €179.00
'' Heb jij al eens een product van FOREO geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Dit lijkt mij een heel fijn apparaat. Als je het omrekent valt het inderdaad mee, maar het is wel een flinke uitgave die ik in eerste instantie zelf niet snel zou doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, als je het omrekent betaal je (over de periode van 10 jaar) maar een paar euro per masker.

   Verwijderen
 2. Het lijkt mij ook heel fijn, maar de prijs houdt me wel tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij klinkt mij erg goed in de oren. Zelf gebruik ik wekelijks maskers en heb ik het er zeker wel voor over. Roze vind ik dan wel een leukere kleur haha!

  BeantwoordenVerwijderen