#GETITCOVERED Goodiebag Unboxing


Ik heb inmiddels al een paar keer een toffe #GETITCOVERED goodiebag geunboxt en vandaag is het daar weer tijd voor. Ik ontving weer een tas vol toffe goodies en deel deze vandaag met jullie! Nieuwsgierig wat er allemaal in deze goodiebag zat? Lees dan snel verder!


Ik ontving deze goodiebag van Smartphonehoesjes, een toffe website waar je onder andere telefoonhoesjes kan bestellen én je eigen hoesje maken kan.

Ik ontving allereerst twee producten van het merk Accezz; een audio kabel en een houder voor in de auto. Aux kabels vind ik altijd handig -deze raken nog wel eens kwijt- en een houder voor in de auto had ik nog niet. Ik rijd doorgaans maar kleine stukjes, maar voor wanneer je wat verder rijdt is dit ideaal.

Daarnaast zat er ook een doosje bij waar ik erg nieuwsgierig van werd; deze bevat een outdoor running belt waist pack. Hier kan je bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee in stoppen tijdens het hardlopen; handig!

Twee favorieten uit de goodiebag zijn deze toffe marble items! Een popsocket in marble print én happy plugs in marble print. Happy Plugs vind ik ontzettend fijn -én mooi- dus met dit nieuwe paar ben ik erg blij!

Last but not least zaten er nog twee opladers in de goodiebag; een powerbank in de vorm van een ontzettend schattig ijsje én een draadloze oplader voor Samsung. Mijn vriend heeft een Samsung en zelfs als je een hoesje om je telefoon hebt (bijvoorbeeld een Samsung Galaxy A7 2018 hoesje) werkt de oplader perfect. Hier is hij ontzettend enthousiast over!

En dat was hem! Ik vind het weer een onwijs leuke inhoud en ben met name erg enthousiast over de draadloze oplader en de marble happy plugs; deze hebben wij hier inmiddels volop in gebruik!

'' Wat is jouw favoriete item uit deze goodiebag?

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

10 opmerkingen

 1. Mooie items, vooral de marble happy plugs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die oplader lijkt me handig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is hij zeker, mijn vriend vind hem erg prettig!

   Verwijderen
 3. Super gaaf die marble items, love it! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat is die PopSocket mooi! Ik moet er ook maar eens eentje achterop m'n iPhone bevestigen, want ik heb hem al meermaals laten vallen en heb hem nog maar een klein half jaar. 🙄

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem er ook nog nooit opgedaan moet ik zeggen haha.

   Verwijderen
 5. Die powerbank vind ik echt te cute zeg! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De powerbank in de vorm van een ijsje is echt té schattig!

  BeantwoordenVerwijderen