Max Factor Masterpiece High Precision Eyeliners


Sinds ik het voor het eerst gebruikte kan ik niet meer zonder; een oogschaduw look is bij mij niet af zonder een eyeliner. Wat betreft eyeliners ben ik constant op zoek naar dé perfecte eyeliner. Max Factor bracht onlangs de Masterpiece High Precision Eyeliners uit en daar was ik natuurlijk nieuwsgierig naar. Ik testte ze uit en deel mijn ervaring vandaag met je!


De masterpiece high precision eyeliners zijn niet helemaal nieuw, maar een vernieuwde variant van de oorspronkelijke eyeliner van Max Factor. Vergelijken gaat helaas niet lukken -ik heb de originele variant nooit geprobeerd- maar ik denk dat ik nu al weet dat ik deze fijner vind. Het belangrijkste verschil is namelijk dat de eyeliner een extra dunne punt heeft.

Zo'n dunne punt vind ik bij een eyeliner erg belangrijk; hoe dunner de punt, hoe preciezer en mooier je eyeliner. Zeker bij het aanbrengen van een wing wordt ik enthousiast van zo'n dunne punt.

De Max Factor Masterpiece High Precision eyeliner is beschikbaar in zes kleuren (Velvet Black, Chocolate, Forest, Turquoise, Deep Sea Green & Sapphire en daarvan ontving ik de kleuren Turquoise en Deep Sea Green. Geen kleuren die ik normaal zelf zou aanschaffen -ik draag liever zwart- maar des te leuker om eens uit te proberen!

Ondanks dat de kleuren mij niet heel erg aanspreken vind ik dat ze er verrassend goed uit zien. Voor gekleurde eyeliners hebben ze onwijs veel pigment en dat is natuurlijk een goed teken. Mocht je namelijk wel dol zijn op een gekleurde eyeliner, dan is dit echt een musthave voor jou!

Voor mij is het ook een musthave, alleen dan in zwart. Zodra de zwarte eyeliner die ik op dit moment gebruik op is ga ik de Masterpiece High Precision eyeliner aanschaffen in zwart, want ik ben enthousiast!

De eyeliner heeft namelijk niet alleen een fantastisch pigment, hij werkt ook nog eens top. Je trekt eenvoudig een strakke lijn met deze liner én kan ook een gemakkelijke wing zetten. Door de verdunning op het handvat ligt de eyeliner fijn in de hand en zit je lijntje er binnen een paar secondes op.

Op bovenstaande foto heb ik puur een lijntje (en een hele kleine wing) getrokken met de eyeliner in de kleur Turquoise. Omdat dit de donkerste kleur is spreekt hij mij het meeste aan, hij komt namelijk het dichtste in de buurt van zwart.

Net als op de swatches is de kleur hier heel erg intens, en dat in slechts één laagje. Ik vind het vreselijk als een eyeliner niet goed dekt -je krijgt namelijk nooit twee keer hetzelfde lijntje over elkaar- en daarom ben ik des te blijer dat dit bij deze liners niet het geval is.

Kortom; ik ben enthousiast! De liners liggen fijn in de hand, werken makkelijk én zijn intens gepigmenteerd. Ik kan niet wachten om de zwarte variant te gaan gebruiken!

Max Factor Masterpiece High Precision Eyeliners - €13.99 per stuk.
'' Wat is jouw ultieme favoriete eyeliner?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Die punt ziet er inderdaad superscherp uit. Dit lijkt mij een fijne eyeliner!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit! Deze eyeliner wil ik zeker eens proberen x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik draag zelf ook alleen zwarte eyeliners, dus naar de zwarte ben ik wel heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n extra dun puntje vind ik ook heel fijn. Dat werkt inderdaad super precies. Ik zou ook gaan voor de zwarte, die gebruik ik toch het meeste.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze klinken heel fijn, ik zweer ook bij zo'n dunne punt. Ik vind deze kleurtjes niets voor mij, zwart is echt mijn favoriete kleur forever haha.

  BeantwoordenVerwijderen