Mijn nieuwe slaapkamer


Eén van de leuke dingen aan verhuizen is het inrichten van kamers. Ik vind het zelf heerlijk om te doen en hoewel ik nog steeds niet helemaal klaar ben wat betreft accessoires begint het er toch al aardig op te lijken. De slaapkamer is in ieder geval bijna af en daar heb ik een aantal prachtige posters van Desenio opgehangen.

Het belangrijkste bij het inrichten van een ruimte is het uitzoeken van een kleurenpalette. Voor mij was dat niet moeilijk; ik ben gek op roze. Alle accessoires hier in huis zijn roze en daardoor wilde ik hier graag op doorborduren in deze ruimte.

Voor boven het bed wist ik al snel dat ik geen schilderijen wilde, maar posters. Ik ontving al eerder posters van Desenio en combineerde deze met de posters die ik dit keer heb besteld!

Ik hing in totaal drie schilderijen op, elk in een ander formaat. Door deze op verschillende hoogtes op te hangen krijg je een speels effect en ziet het er ontzettend gezellig uit.

De posters die ik koos zijn;
- Dusty Rose
- Dusty Pearl
- Dreams

Omdat wij een zwarte inbouwkast hebben koos ik voor zwarte lijsten, welke zowel bij de kast als onze zwarte nachtkastjes passen.

Yay, ik ben weer heel erg enthousiast over mijn nieuwe posters! Met de code 'ELEGANTIC25' krijg je tot en met 21 februari 25% korting* op posters. *Deze korting geldt niet voor lijsten of voor handpicked/collaboration/persoonlijke posters.

'' Wat heb jij boven je bed hangen?


9 opmerkingen

 1. Wauw, wat een supermooie combinatie. Je dekbed is ook echt Stunning! XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi! Ik ben ook fan van de posters van Desenio. Heb er enkele in mijn living had, en ben er heel blij mee! Misschien eens tijd om ze te vervangen voor enkele nieuwe exemplaren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Teresa Palm19-02-2019 08:49

  Ik vind ze prachtig, heel chique!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Ook het roze kussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er leuk uit! Prachtige posters.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Desenio is zo'n geweldige webshop. Als ik daar rondsnuffel wil ik het liefst alle meubels m'n huis uitkieperen, de muren eruit slopen en er één grote, Scandinavische blokhut van maken. Dat ik in een rijtjeshuis woon is alleen wel jammer. Dus het blijft kwijlen bij deze posters. Ik heb er zelf 3 van Desenio in m'n woonkamer, en ben er nog steeds zooo blij mee!!
  Oh ja, je slaapkamer. Die is echt héél mooi. Ik houd van de gebruikte kleuren! Hoe je de posters hebt opgehangen vind ik ook zo speels staan. Ja, love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw dit vind ik echt enorm mooi zeg! ik hou ook echt van dit soort Posters.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw mooi helemaal mijn ding deze kleuren!
  X Robin
  http://www.thepastelsuitcase.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou echt van jouw stijl. Zo mooi en klassiek en ook heerlijk girly. Je hebt echt een hele mooie slaapkamer!

  BeantwoordenVerwijderen