Pixi Glow Tonic & Rose Ceramide Cream

Sinds ik het merk Pixi voor het eerst in Engeland tegen kwam was ik eigenlijk heel nieuwsgierig naar dit merk. De verpakkingen spraken mij heel erg aan en ik hoorde steeds meer goeds over dit merk. Het afgelopen jaar is die aandacht naar het merk nog veel groter geworden en is het eigenlijk niet meer weg te denken uit de beautywereld. Ik testte voor het eerst -eindelijk- twee producten en deel mijn ervaringen vandaag met je!Ik mocht deze producten ontvangen van Cosmania, een website waar ik héél lang geleden ook eens mee heb samengewerkt. Onlangs kwam ik er achter dat zij vrijwel het hele assortiment van Pixi aanbieden en daar werd ik natuurlijk erg enthousiast van!

Het eerste product wat ik ontving is de Glow Tonic, het product wat helemaal bovenaan mijn lijstje stond van producten die ik het liefste wilde testen. Een tonic vind ik namelijk ontzettend fijn om tijdens mijn dagelijkse routine te gebruiken.

Ik gebruik deze tonic na het verwijderen van mijn make-up met miccellair water om er voor te zorgen dat alle restjes make-up volledig verdwijnen. Naast reinigen is een tonic ook heel goed voor je huid; deze van Pixi bevat namelijk Aloë Vera. Aloë Vera zorgt dat de huid kalmeert en daardoor merk ik dat mijn huid na gebruik van deze tonic een stuk minder rood is.

Naast Aloë Vera bevat deze tonic ook Toverhazelaar en Paardenkastanje; twee hele fijne ingrediënten. Toverhazelaar toont en verstevigd de huid en Paardenkastanje stimuleert de bloedsomloop.

Deze tonic plakt niet na gebruik én ruikt ook nog eens erg prettig. Het is een beetje een olie achtige geur, maar wel op een frisse en zachte manier. Ik ben erg blij met dit product en gebruik hem sinds ik hem heb ontvangen iedere dag tijdens mijn reinigingsroutine!

Pixi Glow Tonic 100 ML - €15.00

Het tweede product dat ik probeerde is er eigenlijk eentje waar ik vooral nieuwsgierig naar werd dankzij de verpakking. Als je een roze tube met rozen hebt weet je dat je bij mij goed zit! Wat dat betreft vind ik de vormgeving van Pixi ontzettend leuk; het is Engels, schattig en aantrekkelijk.

Deze crème is bedoeld voor het gezicht en daar heb ik hem een weekje op getest. Het eerste wat ik merkte was de geur; deze gaat richting menthol. Omdat ik zelf een gevoelige huid heb vond ik het even spannend om dit te proberen en merkte ik dat ik dit iets minder prettig vond. Gelukkig kan ik de crème wel hebben en krijg ik er geen last van, al vind ik de geur wel een klein minpuntje. Hij is namelijk vrij overheersend en dat word erger als je hem eenmaal op hebt gesmeerd.

Afgezien van dat minpuntje vind ik het simpelweg een hele fijne crème. Hij trekt snel in, laat mijn huid zacht aanvoelen en geeft mij ook het gevoel dat mijn huid erg soepel aanvoelt. Dat is prettig en daardoor is de menthol geur over het hoofd te zien. Met een ander geurtje had ik hem wel net wat liever gebruikt! Al met al ben ik zeker tevreden over dit product.

Pixi Rose Ceramide Cream - €31.00

Wat heerlijk om eindelijk een aantal producten van Pixi te proberen! Extra leuk is dat ik er gelijk een nieuwe favoriet bij heb; de Glow Tonic. Dit product zal ik zeker opnieuw aanschaffen om lekker te kunnen blijven gebruiken. Ik kan niet wachten om meer producten van Pixi te proberen en wanneer ik dat doe zien jullie natuurlijk een review voorbij komen!

'' Heb jij al eens iets van Pixi geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. 
Lees hier mijn disclaimer.

9 opmerkingen

 1. Wat een mooie review, het lijken mij hele fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar de producten lijken mij erg fijn! Mooie foto's heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh, de Glow Tonic is zo'n goede exfoliant! Ik vond hem destijds in het Best of Bright-setje dat ik in Amerika kocht. Vrijdagavond vertrekken we voor een paar dagen naar Londen en ik ga er gegarandeerd nog wat Pixi-items kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken dit merk nog niet, maar het klinkt goed. Toffe webshop ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijken me een prettige producten die je hebt uitgekozen! Ik heb ooit, echt jaaaren geleden, een oogschaduw pallette van dit merk besteld bij ASOS. Toevallig zag ik vorige week dat dit merk nu ook verkocht wordt bij Hudson's Bay.

  BeantwoordenVerwijderen