Starskin Cream de la Crème Maskers


Sinds een paar jaar is Starskin mijn favoriete merk op maskergebied. Dit merk maakt heerlijke maskers waar ik graag zo af en toe even mee ontspan. Hun twee nieuwste maskers vielen recentelijk op de mat en daar werd ik wel héél erg enthousiast van; dit zijn namelijk de eerste met crème verrijkte sheet gezichtsmaskers. Nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder!

Laat ik beginnen met de verpakking, welke ik dit keer heel erg chique vind. Ik ben dol op natuurlijke tinten en daardoor zit je met deze verpakkingen erg goed. Zeker in combinatie met rosé-goud; dat geeft toch net even de doorslag om voor een bepaald masker te kiezen.

En natuurlijk gaat het om de inhoud, maar laten we eerlijk zijn; onze ogen willen ook wat.

De twee maskers die ik ontving zijn;
- Cream de la Crème Age-Perfecting Masker; voedt, verjongt, plumpt, herstelt & egaliseert
- Cream de la Crème Instantly Recovering Masker; voedt, herstelt, verzacht, verzorgt glow & egaliseert

Beide maskers klonken mij erg goed in de oren, al testte ik natuurlijk het Age-Perfecting masker. Simpelweg omdat de roze verpakking mij het meeste aantrok.

Ik merk bij dit masker gelijk dat het sheet masker heel anders aanvoelt. Het voelt een stuk natter, maar niet op een onprettige manier. Het masker voelt juist heel zacht en ligt daardoor erg prettig op mijn gezicht. Doordat dit masker ingrediënten als shea boter, aziatische waternavel en ginseng bevat vind ik de geur erg lekker. Het is een subtiele en vrij standaard geur; ik heb het idee dat de shea boter hier erg goed naar boven komt. Het ruikt inderdaad een beetje crème achtig met een tikkeltje vanille.

Ik heb dit masker 20 minuten laten intrekken voordat ik het van mijn gezicht heb verwijderd. Hierna masseer je de resterende crème in de huid en hoef je je gezicht verder niet af te spoelen.

Wauw, wat vind ik dit masker heerlijk! Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik denk dat dit het lekkerste masker is dat ik tot nu toe heb geprobeerd. Doordat dit masker crème bevat en je na gebruik nog een laagje crème op je gezicht hebt voelt mijn huid na het in masseren niet alleen zacht maar ook ontzettend gevoed aan.

Ik ben ontzettend enthousiast over dit masker en kan niet wachten om meer van de cream de la crème maskers te gaan proberen; ik hoop dat Starskin hier lekker op door gaat om nog veel meer crème maskers uit te brengen!

Starskin Cream de la Crème Maskers - €14.99 per stuk.
'' Welk masker is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

 1. Dit lijken me fijne maskertjes! Wel wat prijzig...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik ben nu wel echt héél benieuwd zeg! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh deze maskers lijken me echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt heel fijn! Ik moet nodig weer eens een masker gaan nemen, te lang geleden :)

  BeantwoordenVerwijderen