Styletone Box Februari

Het is weer tijd voor de nieuwste Styletone box! De momenten dat ik dit soort pakketjes ontvang vind ik altijd weer erg leuk en spannend; ik ben natuurlijk maar al te nieuwsgierig wat er in zal zitten. De box van deze maand bevat vijf make-up producten en ik laat je vandaag zien welke dat zijn!

Omdat de vorige box voornamelijk veel producten bevatte om jezelf mee op te frissen en om lekker te kunnen ontspannen na de drukke feestdagen bestaat deze box uit alleen maar make-up. Voor mij is dat een groot pluspunt, ik ben namelijk dol op make-up producten! Eens kijken wat er allemaal in de box van deze maand zit.


Uoga Uoga Highlighter - Winkelwaarde €14.95: het eerste product in de box is er gelijk eentje van een merk dat ik nog niet kende, leuk! Het merk heet Uoga Uoga en dit is een highlighter met een hele subtiele shimmer. Zo'n subtiele highlighter is altijd handig om te hebben, ik vind hem vooral erg fijn voor onder mijn wenkbrauwbot.


Figs & Rouge Primer - Winkelwaarde €35.00: een goede basis is ontzettend belangrijk bij het aanbrengen van make-up en daarom zit er in deze box een mooie primer. Deze is van het merk Figs & Rouge en helpt je om je huid egaler te maken zodat je foundation er extra mooi uit ziet. Figs & Rouge vind ik een erg fijn merk en daarom ben ik héél nieuwsgierig om deze te proberen.


Avril Cosmetics Nagellak - Winkelwaarde €3.00: een nagellakje is altijd leuk om te hebben. Deze van Avril Cosmetics heeft een mooie, rode kleur. Niet heel bijzonder maar zeker handig om te hebben!


Bellapiere Metallic Lip Crème - Winkelwaarde €20.00: ook van dit product word ik erg enthousiast. De meningen metallic lippen zijn heel erg verdeeld en ik moet zeggen dat ik mij er zelf ook nog niet erg aangetrokken tot heb gevoelen; des te leuker vind ik het om het dankzij deze  box toch te kunnen proberen. In de verpakking ziet hij er in ieder geval erg mooi uit.


Lord & Berry Mascara - Winkelwaarde €23.00: last but not least een product om je look helemaal mee af te maken; een mascara. Zelf zou ik mij in ieder geval geen raad meer weten zonder dit product. Een nieuwe om te proberen is altijd leuk en dit borsteltje ziet er erg goed uit. Lord & Berry is overigens ook een erg fijn merk waar ik al eerder een paar producten van heb geprobeerd.

De box heeft deze maand een winkelwaarde van €95,95; wauw! Daarvoor betaal je slechts €15.95 per maand en je abonnement is eenvoudig maandelijks op te zeggen.

Ik ben heel erg enthousiast over de box van deze maand en ben heel erg nieuwsgierig hoe de producten mij gaan bevallen. Het meest nieuwsgierig ben ik naar de Figs & Rouge Primer.

Styletone Box - €15.95 per maand.
'' Wat vind jij van de inhoud van deze box?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. 
Lees hier mijn disclaimer.


8 opmerkingen

 1. Wauw, prachtig foto's heb je gemaakt! Ik vind de inhoud erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe inhoud hoor! Ik vind dit echt een leuke box.

  Liefs Sabine <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten, ik ben ook benieuwd naar de primer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mij persoonlijk allemaal onbekende merken. Maar toffe waarde!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een hele leuke box en zoals Teresa al zegt prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow dat is echt wel een goede inhoud zeg! Leuke producten.

  BeantwoordenVerwijderen