The Balm Cindy-Lou Manizer


The Balm is een merk waar ik al jaren dol op ben. Mede dankzij hun fantastische retro verpakkingen, maar ook omdat ik de producten kwalitatief erg goed vind. Zo ben ik met name dol op hun liquid lipsticks en oogschaduwpalettes, maar het meest enthousiast ben ik over de highlighters van dit merk. Ik ben een groot fan van de Mary-Lou manizer en ontving afgelopen week ook een andere uitvoering; Cindy-Lou manizer.

De verpakking van de Cindy-Lou Manizer is, zoals we van The Balm gewend zijn, fantastisch. Ik ben dol op de retro verpakkingen van dit merk en daar is deze highlighter weer een goed voorbeeld van. De vormgeving is eenvoudig en toch net eventjes anders dan de meeste merken; ik ben er dol op!

Natuurlijk gaat het uiteindelijk om het product zelf; tijd om te kijken of ik net zo enthousiast ben over Cindy-Lou dan over de verpakking van Cindy-Lou!

Over die kwestie kan ik heel eenvoudig zijn; jazeker! Ondanks dat ik wat meer shimmers had verwacht -het is tenslotte een highlighter- vind ik Cindy-Lou ontzettend mooi. Omdat de shimmers in deze highlighter maar heel subtiel aanwezig zijn vind ik het voornamelijk erg prettig om dit product als blush te gebruiken. Ik breng er daarna een matte poeder overheen als ik echt een totaal matte effect wilt, al vind ik het ook mooi om die stap op sommige dagen achterwege te laten.

Mary-Lou Manizer -de highlighter van The Balm die ik al heb- is echt een heuse shimmerbomb. Mary-Lou Manizer is hier in vergelijking mee écht niet shimmery, maar heeft wel een subtiele glans in zich. Als highlighter zou ik deze er minder snel bijpakken -voornamelijk omdat hij ook heel erg roze is- maar met een wat getintere huidskleur kan dat weer wel erg mooi staan.

Al met al ben ik zeker enthousiast over de Cindy-Lou Manizer; het enige wat ik leuk had gevonden waren iets meer shimmers. Omdat ik een hele lichte huidskleur heb en de kleur daardoor vrij heftig zou zijn als highlighter komt het nu wel heel goed uit dat die shimmers niet zo aanwezig zijn máár je verwacht toch net even iets anders als je een highlighter koopt.

The Balm Cindy-Lou Manizer - €22.95 óf €13.95 als je lid bent van Luxplus.nl
'' Heb jij een product van The Balm in je collectie?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

16 opmerkingen

 1. Ik heb Mary-Lou gehad maar die is ooit kapot gevallen. Vind ik nog steeds jammer want het was één van de mooiste highlighters die ik ooit heb gehad:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer inderdaad! Ik vind Mary-Lou ook prachtig. :)

   Verwijderen
 2. Ik kende dit merk nog niet. De verpakking is zeker mooi en de kleur ook. Deze zou voor mijn huid ook perfect zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog geen enkel product van theBalm gebruikt, maar mijn beste vriendin is razend enthousiast over de liquid lipsticks! De verpakkingen zijn inderdaad zo tof. Ik denk dat ik Mary-Lou maar eens ga proberen, want dat kleurtje is inderdaad prachtig! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de liquid lipsticks ook ontzettend fijn! Ik ben benieuwd wat je er van vindt. :)

   Verwijderen
 4. Ik heb deze ook maar ik vind de shimmer ook wat tegenvallen. Ik gebruik hem ook als blush!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig, leuk dat je hem zo toch kunt gebruiken!

   Verwijderen
 5. Wat een mooie foto's maak je! Ik vind hem er verrassend mooi uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi als blush inderdaad maar te donker als highlighter.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik zie je site steeds voorbij komen op social media en dacht ga nu eens kijken :D wat een leuke site met leuke items!! ik ken het merk niet maar ben gek op highlighters dus wie weet :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo moooooooi!
  Ik heb de Betty en Mary-Lou Manizer en ik vind die allebei zooo goed! Heb je die al geprobeerd? En Hot Mama en Bahama Mama zijn ook prachtig :D grote fan van TheBalm hier, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mary-Lou is hier groot favoriet. Hot Mama en Bahama Mama vind ik minder. :)

   Verwijderen
 9. Die verpakking is inderdaad to-die-for!Ik heb zelf nog niks van TheBalm, maar ben nu toch wel nieuwsgierig geworden hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaa, deze is zo mooi. Maar ik kan niet zonder m'n Mary-Lou Manizer. Die staat gewoon heel goed bij m'n huidskleur en toon!

  BeantwoordenVerwijderen