Too Faced Pretty Rich Rich & Dazzling High Shine Sparkling Lipgloss

Het is een hele mond vol; de Too Faced Pretty Rich Rich & Dazzling High Shine Sparkling Lipgloss. Naast dat je niet om die naam heen kan -kan je ook niet om dit fantastische product heen. Deze lipgloss ziet er namelijk uit als een heuse glitterbom en daarom moest hij mee naar huis. Nieuwsgierig hoe deze lipgloss mij is bevallen? Lees dan snel verder!

Wat betreft Too Faced behoort dit merk zeker in mijn straatje met favoriete make-up merken. De verpakkingen passen ontzettend goed bij mij en trekken mij daardoor doorgaans heel erg aan. Ik kan gerust zeggen dat een groot deel van mijn collectie uit Too Faced producten bestaat.


Uit de Too Faced Pretty Rich collectie had ik al een item (de Diamond Light highlighter), maar nadat deze collectie uitgebreid werd was het tijd om opnieuw naar de winkel te gaan. Ik wilde namelijk absoluut één van de Rich & Dazzling lipglosses.


In totaal zijn er zes fantastische kleuren. Mijn oog viel op een paarsige kleur; Raisin The Roof. Deze kleur is niet te licht én niet te donker; precies goed. Doordat hij tussen roze en paars in zit komt hij het dichtste bij de kleur van mijn lippen en besloot ik dat ik hier het meeste plezier van zou hebben.

Voordat ik begin met het product móet ik het even over die verpakking hebben. Too Faced, wat doen jullie het fantastisch. De verpakking doet mij denken aan Sailor Moon en is simpelweg té schattig. Het is meisjesachtig, schattig en zelfs een tikkeltje prinsesserig. Precies waar ik van houd.


Tijd voor de gloss zelf! Ik koos voor de kleur Raisin The Roof; een elegante tint met licht-reflecterende glitters. Deze glitters zien er in de tube heel heftig uit; dat geef ik toe. Toch is de lipgloss in realiteit lang niet zo heftig als hij er in eerste instantie uitziet. Hij is juist heel erg draagbaar.


Hoewel ik matte lippen een hele lange tijd mooi heb gevonden ben ik de afgelopen tijd weer dol op shiny lippen. Het blijft misschien iets minder lang zitten maar hé; het ziet er ook fantastisch uit. Die shiny look kun je met deze gloss eenvoudig creeëren. Zo kan je hem goed in zijn eenvoud dragen maar is hij ook prachtig als topper over een lipstick heen. Wat betreft de langdurigheid; die is zoals je dat van een lipgloss kan verwachten. Niet zo lang als een lipstick maar zeker lang genoeg. Zolang je niet drinkt of eet blijft hij eigenlijk perfect op zijn plek zitten, maar voornamelijk na het eten is het wel een musthave om hem even bij te werken.

Ja, ik ben fan van deze lipgloss van Too Faced en ik ben er hoog van overtuigd dat shiny lippen de komende tijd weer steeds populairder zullen worden. Zelf ben ik er in ieder geval groot voorstander van!

Too Faced Pretty Rich Rich & Dazzling High Shine Sparkling Lipgloss  - €19.99
'' Wat vind jij van shiny lippen?

13 opmerkingen

 1. Wauw, dit is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alleen die verpakking al! Ik had hem al op je Insta voorbij zien komen en hij is inderdaad echt prachtig.

  Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je goed meid!:)
  X Robin
  http://www.thepastelsuitcase.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die verpakking ziet er echt super mooi uit. Kan me voorstellen dat je er als een blok voor gevallen bent. Vind de tint die je hebt gekozen erg mooi, ook een kleur waar ik van houd. Ik ben ook van team shiny lippen, matte lippen zijn nooit zo mijn ding geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet zeggen dat ik ook een tijdje wel fan ben geweest van matte lippen, maar de laatste tijd toch niet meer zo. Semi-matte vind ik dan weer wel mooi (en anders lekker shiny!)

   Verwijderen
 5. Wauw staat je prachtig! Ik vind het vooral een hele mooie verpakking haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaahh, die verpakking! Zo schattig 😍 En mooi effect op je lippen ook, maakt een look toch nét even wat meer compleet vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze is echt heel erg mooi. En de verpakking is echt zo super cute. Echt helemaal Too Faced!

  BeantwoordenVerwijderen