Valentijnsdag met Hunkemöller


Het is donderdag de dag van de liefde; Valentijnsdag. Helemaal in dit thema deel ik vandaag een prachtig nieuw setje wat ik onlangs van Hunkemöller mocht ontvangen. Ik ben al jaren dol op dit merk en een groot deel van mijn lingerie setjes komt van deze winkel, simpelweg omdat ze continu mooie dingen uit blijven brengen! Nieuwsgierig welk setje ik nu weer toevoegde aan mijn collectie? Lees dan snel verder!

Omdat ik al jaren BH's en onderbroeken van Hunkemöller koop vind ik het altijd ontzettend handig shoppen. De Bh's zijn namelijk opgedeeld in vier modellen en als je eenmaal weet welke fit voor jou het beste werkt maakt dit het shoppen een stuk eenvoudiger. Zo vind ik zelf de Delicious Demi fit het mooiste bij mijn borsten staan en heb ik -vanzelfsprekend- een mooi modelletje in deze fit uitgezocht.

Voor Valentijn vind ik rood persoonlijk een ontzettend mooie, klassieke kleur. Ondanks dat deze kleur vrij heftig kan zijn vind ik persoonlijk dat het heel goed te doen is, al moet je er natuurlijk van houden. Normaal gesproken ga ik ook eerder voor zachtroze of wit; een beetje afwisseling is echter ook wel eens leuk!


De BH die ik koos is de Akuti Voorgevormde Longline beugel bh. Deze bh is afgewerkt met een kanten print en sluit daardoor erg mooi aan op de huid. Dit soort longline bh's vind ik de laatste tijd ontzettend fijn; je voelt het extra stukje stof niet máár je ziet het wel. De bh sluit hierdoor namelijk een stuk egaler aan op de huid.

Bijpassend bij de Akuti bh koos ik dit keer voor de Akuti string. Sinds ik voor het eerst een string van Hunkemöller probeerde was ik verkocht; sindsdien koop ik niet anders meer.

Ondanks dat het 'maar een string is', vind ik dat er hier heel veel verschil in zit. Gelukkig merkte ik bij het aantrekken van deze string al gelijk dat ik hem heel erg comfortabel vind zitten. De voorkant is voorzien van kanten details en aan de achterkant is er niet te veel poespas. Hierdoor voel je eigenlijk niet dat je de string aan hebt en dat is precies wat we willen!

Ik ben in ieder geval helemaal klaar voor Valentijnsdag en ik ben erg benieuwd of jullie rond dit soort dagen ook sneller een mooi setje uitzoeken. Ik in ieder geval wel; met dit soort dagen brengt Hunkemöller namelijk prachtige collecties uit.

Hunkemöller Akuti BH - €34.99
Hunkemöller Akuti String - €12.99

'' Welke kleur lingerie vind jij het mooiste?
Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Wat een prachtige set!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtig setje! Het kant heeft echt een super mooi patroon<3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een prachtige set. Zelf zou ik er alleen liever een normale slip bij hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een heel mooi setje, maar ik heb een zo'n longline bh maar ik vind het niet fijn zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer zeg! Ik vind het echt heerlijk haha, zo zien we maar weer dat smaken heel erg verschillen!

   Verwijderen