BECCA Glow Letters Highlighter


Ik ben een sucker voor highlighters; eigenlijk ben ik maar voor kort fan geweest van de 'matte' look. Doe mij maar een mooie, glanzende lipstick en een shiny highlighter; the more glitter the better. Nee, zo erg is het nu ook weer niet. Toch ben ik dol op een goede highlighter en kon ik dit exemplaar van BECCA niet weerstaan. Je snapt waarschijnlijk al wel waarom!


Yes, you're right; de vormgeving deed het hem. Ik had van mijn schoonzus een cadeaubon van Douglas gekregen en zat eigenlijk vrij doelloos op de website te kijken. Mijn hart begon sneller te kloppen toen ik bij deze nieuwe highlighter van BECCA aan kwam; ik bedoel, is het geen plaatje?

Deze highlighter is vormgegeven in kleine XO's én er zitten ook nog een paar hartjes tussen. Heel schattig en daarom moest ik ze natuurlijk hebben.

Wat betreft de rest van de verpakking; een beetje een bummer. BECCA heeft deze heel smooth gefotoshopt waardoor het lijkt alsof het om een fatsoenlijk doosje gaat, terwijl het in de realiteit een doosje van papier is. Dat is jammer, het doosje is namelijk echt waardeloos. Dit product hoef je niet mee te nemen in je reisbagage bijvoorbeeld, dan kan je hem gegarandeerd uitdeuken.

Maar hé, omdat de highlighter 'cubes' zo schattig zijn wil ik daar best doorheen kijken. Mits ze hun werk goed doen, uiteraard. Ik schafte deze highlighter aan met de intentie hem als bronzer te gaan gebruiken, als highlighter zou hij voor mij namelijk véél te donker zijn.

Op de website van Douglas zag ik bij de persfoto's ook nog een andere, handige tip; de blokjes zijn ook goed te gebruiken als oogschaduw. Door de mooie shimmers zijn ze hier inderdaad ontzettend geschikt voor. Score, daar ga ik ze zeker voor gebruiken!

Maar wauw, ook als bronzer vind ik hem prachtig! Ik moet zeggen dat hij er op de foto een tikkeltje meer oranje uitziet dan in werkelijkheid; normaal is een oranje ondertoon namelijk echt een tegenvaller bij een bronzer. Op mijn huid smelt hij heel mooi samen met mijn blush en foundation en geeft hij mij een mooie, bronzy look.

Kortom; een heel schattig product als je net als ik een sucker bent voor mooie producten. De verpakking is wel echt een tegenvaller, maar deze highlighter is dan wel weer heel voordelig geprijsd.

BECCA Glow Letters Highlighter - €17.99
'' Heb jij een BECCA product in je collectie?

14 opmerkingen

 1. Wat is deze mooi zeg! Wel jammer van de kartonnen verpakking inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooi product! Nog nooit gezien in de vorm van letters, super origineel. Wat jammer dat het doosje van karton is, dat maakt het gelijk goedkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat erg! Ik dacht eerst dat het een soort van dierenbrokjes/snoepjes waren!
  Maar het ziet er inderdaad heel tof uit met die vormpjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, had gekund! Wel heel fancy dan in zo'n doosje. Ik vond het zelf ook een beetje weg hebben van snoepjes, maar dan van die aardbeien zuig dingen die ik vroeger altijd had. :)

   Verwijderen
 4. Ik vind ze prachtig! Leuk ook die verpakking. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend schattige highlighter, erg leuk gedaan ook met de verschillende vormpjes. Jammer inderdaad van de verpakking maar fijn dat je er verder erg tevreden over bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw zo mooi is hij er ook in vaste vorm?
  X Robin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas is deze er niet in vaste vorm, maar BECCA heeft wel andere mooie highlighters in vaste vorm. :)

   Verwijderen
 7. Wat leuk dat ze vormpjes hebben gebruikt maar heel jammer van de verpakking.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe schattig! Wel jammer van de verpakking :(

  Xo Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow ik ben eigenlijk vooral verbaasd om de prijs. Dat is niet duur voor een product van Becca! Het product zelf is wel heel erg mooi, maar bij mij in ieder geval zoiets wat ik dan heel mooi vind maar uiteindelijk nooit echt gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, valt mee hé! Denk dat het voornamelijk komt omdat de verpakking zo cheap is.

   Verwijderen
 10. OMG, al die vormpjes erin!!! En wat een mooie kleur voor een bronzer.

  BeantwoordenVerwijderen