Ben & Anna Deodorant Sticks

Eén van de leuke dingen aan bloggen zijn de vele, nieuwe merken die ik wekelijks leer kennen. Merken die voor mij nieuw zijn, maar soms ook merken die voor jullie nieuw zijn! Ik ontving onlangs zeven heerlijke deodorant sticks van het merk Ben & Anna; een merk waar ik zelf nog niet bekend mee was. Ik testte deze sticks en deel vandaag mijn ervaring met je!

Ben & Anna staat momenteel bekend om hun 100% veganistische deodorants; hiervan hebben ze op dit moment maar liefst zeven geuren. Deze deodorants zitten ook nog eens in een milieuvriendelijke verpakking die volledig is gemaakt van karton. Geen plastic meer!

Nu ben ik zelf geen veganist, maar als het niet nodig is vind ik het zeker interessant om producten te gebruiken die beter zijn voor het milieu; de producten van Ben & Anna testte ik daarom natuurlijk maar al te graag uit!
In totaal zijn er maar liefst zeven geuren;

Nordic Timber; gelijk mijn favoriet, Nordic Timber! Dit is een hele fijne, warme geur die mij een beetje doet denken aan musk. Zelf ben ik dol op dit soort warme geuren en zo dacht mijn vriend er ook over; hij heeft deze stick inmiddels opgeëist en is er helemaal tevreden mee!

Indian Mandarin; hoewel Nordic Timber wat meer geschikt is voor de herfst en winter (of voor de heren!) is Indian Mandarin juist een typische zomergeur. Dit is een hele fijne, zoete geur. Niet té zoet, overigens. Ik vind hem erg prettig.

Pink Grapefruit; grapefruit is een geur waar je echt van moet houden en hoewel ik er normaal niet héél erg weg van ben vind ik ook deze geur verrassend lekker. Wederom niet heel zoet en zelfs een beetje warm, een frisse geur!

Provence; provence vind ik wederom een geur die heel geschikt is voor zowel mannen als vrouwen; Deze stick heeft een hele fijne, zachte geur met een vleugje van lavendel.

Pure; één van mijn andere, favoriete sticks is pure; deze deodorant stick heeft namelijk geen geur. Als ik een zwaarder parfum op heb vind ik dat heel erg prettig, zo gaan de geuren namelijk niet door elkaar heen.

Persian Lime; persian lime vind ik een beetje lijken op Indian Mandarin, al is deze net wat frisser en ook nog net een stukje zoeter. Een perfecte geur voor de zomer.

Vanilla Orchid; de laatste, favoriete stick in mijn lijstje is Vanilla Orchid. Ook dit is een warmere geur en daar gaat mijn voorkeur doorgaans toch wel naar uit.
Maar de geuren kunnen dan nog zo lekker zijn; het product zelf moet ook goed zijn werking doen. Ik heb de sticks natuurlijk uitgebreid getest!

Deze deodorants zitten in een kartonnen verpakking waarbij je de deodorant stick heel eenvoudig omhoog schuift. De deodorant heeft dus een vaste vorm en deze breng je heel eenvoudig aan onder je oksels. Zo'n stickvorm vond ik voorheen altijd een beetje tricky, maar tegenwoordig vind ik het juist ontzettend fijn.

De stick is namelijk heel makkelijk om aan te brengen, ruikt heerlijk én voelt ook nog eens prettig aan. Je voelt je gelijk fris en dat frisse gevoel blijft zeker een paar uur hangen. Ik vind het wel prettig om hem zo af en toe opnieuw aan te brengen, al doe ik dat zelf met elke deodorant.

Al met al ben ik zeker tevreden over de deodorant sticks van Ben & Anna. Mijn favorieten zijn Pure, Vanilla Orchid & Nordic Timber, maar ook de andere geuren mogen er zeker wezen!

Ben & Anna Deodorant Stick -  €7.95 per stuk.
'' Welke geur lijkt jou het lekkerste?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Nordic Timber klinkt inderdaad als een heerlijke geur! Ik weet alleen niet of ik nu nog op een andere deodorant zou willen overschakelen, ik gebruik al een hele poos de deodoranten van Salt of the Earth en een deodorant zoals deze lijkt me opnieuw een hele aanpassing.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind deze zelf fijner dan die van Salt of the Earth, maar dat is natuurlijk persoonlijk! Die van Salt of the Earth is helaas niet geschikt voor mijn gevoelige huid. :(

   Verwijderen
 2. Wat een leuk merk! Kende ik nog niet. Super veel keuze ook qua geuren. Ik houd wel van natuurlijke deo's en heb ze onlangs nog van Salt of the Earth gehad. Vanilla Orchid en Indian Mandarin spreken me qua geur het meeste aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Mij lijken de geuren Provence en Pink Grapefruit erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk merk! Eigenlijk lijken mij alle geuren lekker haha.

  Liefs Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de sticks er goed uit zien. De geuren lijken mij erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen