Chloé Love Story Eau de Parfum


Ondanks dat ik dol ben op geurtjes was het alweer even geleden dat ik voor het laatst een nieuwe geur aan mijn collectie toevoegde. Des te leuker vind ik het juist dan om weer eens een nieuwe geur te ontvangen. Ik ontving dit keer een heus pareltje; Chloé Love Story. Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Chloé Love Story is een geur die in 2014 al werd uitgebracht, al had ik hem nog nooit geprobeerd. Op de een of andere manier is deze parfum helemaal langs mij heen gevlogen, wat ik grappig vind gezien de flacon. De flacon is namelijk helemaal mij, ik vind hem niet alleen prachtig maar ook nog eens ontzettend chique. Het goud in combinatie met het glas én het schattige lintje, wat het parfum helemaal afmaakt. Een beetje Hollywood Regency, vind ik.

Naast de prachtige flacon komt deze geur ook nog eens in een schattig crème kleurig doosje met daarop gouden reliëf letters. Heel mooi en wederom héél chique.
Tijd voor de geur zelf, beginnend met de geurnoten:

Basisnoten: Musk, ceder, kasjmier hout en patchouli.
Hartnoten: Oranjebloesem, bruidsbloem, roos, zwarte bes en perzik.
Topnoten: Neroli, bergamot, grapefruit, citroen en peer.

Wat mij op valt aan de geurnoten is ook gelijk het geen wat mij opvalt bij de geur zelf; hij is ontzettend bloemig. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik normaal totaal niet van bloemige geuren houd en daarom werd ik blij verrast toen ik de geur opspoot. Hij begint inderdaad heel bloemig -en dat is voor mij een beetje too much- maar binnen enkele minuten bloeit hij open naar een hele verrassende, vrouwelijke geur.

Hoe de bloemige geurnoten in het begin heel goed waarneembaar zijn ruik ik al snel een combinatie van musk, ceder en perzik. Een heerlijke geurencombinatie die niet te zwaar maar ook zeker niet bloemig is. Dat vind ik zelf heel erg prettig, het is daardoor een hele luchtige geur voor bijvoorbeeld de zomer. 

De geur maakt mij enthousiast en het fijne aan dit parfum is dat hij ook daadwerkelijk lang blijft hangen. Ik heb wat dat betreft best een lastige huid, maar gelukkig doet Chloé Love Story wat hij moet doen. Eén keer bijspuiten over de dag vind ik wel prettig, al blijft het daar dan ook bij.

Een prachtige flacon met een prachtige geur; ik ben enthousiast! Als je nog op zoek bent voor een geschikte geur voor de zomer kan ik je zeker aanraden om Chloé Love Story eens te gaan ruiken.

Chloé Love Story Eau de Parfum 50 ML - €67.95 óf €52.95 als je member bent bij Luxplus.
'' Wat is jouw favoriete geur voor de zomer?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

9 opmerkingen

 1. Wat een prachtige foto's weer! De geur lijkt mij ook erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar deze geur. Mooie flacon ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van de verpakking, ik ga dit weekend dit parfum testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lijkt me een heerlijk parfum. Mooie review heb je geschreven!

  Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De flacon is zéker prachtig! 😍 De geur spreekt me ook erg aan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige flacon, alleen daardoor ben ik al nieuwsgierig 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit een heerlijke geur! Ik heb 'm ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw wat heb je toch weer een prachtige foto's genomen, deze heb ik nog niet dus ik ben wel benieuwd geworden naar deze variant!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat heerlijk! Ik heb al eens een geur gehad van Chloé en die vond ik ook al zo lekker. Heel vrouwelijk maar toch heel speels.

  BeantwoordenVerwijderen