LUSH Open Your Heart Bubble Bra


Hoewel Valentijnsdag inmiddels achter de rug is wilde ik de review van één van de LUSH gerelateerde Valentijnsdag producten niet achterwege laten. Ik heb het over de LUSH Open Your Heart Bubble Bra. Deze gouden glitter bomb moest ik natuurlijk testen en oh, dat heb ik gedaan! Nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder!

Je leest het allereerst goed; er staat inderdaad Bubble Bra. Ik moest ook even twee keer kijken toen ik dit zag, al kwam ik er al snel achter dat dit geïnspireerd is door Madonna. Zij droeg in deze videoclip een iconische BH met twee punten. Deze was destijds uitgevoerd in zwart en later droeg ze ook een gouden variant. Haal de twee delen van deze bubble bar los van elkaar en je hebt je eigen mini madonna bh ;)

Hij ziet er leuk uit, dat is een feit! Het enige wat mij in eerste instantie een klein beetje afschrok zijn de glitters. Ik ben doorgaans niet een hele grote fan van glitters in bad producten, al rook deze zó lekker dat ik hem wel moest proberen. Deze bubble bar is heel zacht en voornamelijk warm. Toch ruik ik een klein beetje frisheid, een vleugje peer.

Ik heb de helft van deze bubble bar op dit moment op -en gelukkig heb ik nog een back up van deze bubble bar!- en kan niet wachten om de andere helft te gaan gebruiken. Deze heerlijke bubble bar geeft je een bad vol schuim én kleurt je water ook nog eens. Die kleur is overigens niet heel spannend -lichtgeel- maar door de hoeveelheid bubbels valt dat ook bijna niet meer op.

Wat betreft de glitters; daar hoef je je ook niet heel druk om te maken. De hoeveelheid glitters vallen gelukkig heel erg mee en daar ben ik blij om. Het is eigenlijk alleen het buitenste laagje waar zich de glitters in bevinden.

Na afloop van het bad voelt mijn huid lekker zacht aan en dat komt waarschijnlijk door de shea butter die er in verwerkt zit. Ik ben heel erg enthousiast en hoop dat deze volgend jaar weer terug komt in de Valentijnscollectie!

LUSH Open Your Heart Bubble Bra - €6.95
'' Wat is jouw laatst gebruikte LUSH product?

13 opmerkingen

 1. Wat een heerlijk ding lijkt mij dit! Klinkt fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah hoe leuk ziet hij eruit! Ook nog een leuke naam. Echt zin om in bad te gaan nu, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt mij echt genieten in bad. Ik heb zelf nog niet eerder iets van Lush geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah ben blij dat hij jou ook zo goed bevalt! Heerlijk is deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige creatie! Ik herinner me die puntvormige bh nog heel goed. Vond de muziek die Madonna maakte in die tijd ook erg goed, leuke herinneringen aan. Terug naar de bubble bra.. want die leidt me helemaal af haha.. hij lijkt me geweldig. Had ik 'em ook maar meegenomen. Mijn laatst gebruikte Lush product was de yellow submarine bath bomb en die zag er erg leuk uit, maar viel in bad een beetje tegen helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha leuk! De Yellow Submarine heb ik nog niet geprobeerd, maar wat jammer dat hij tegenviel!

   Verwijderen
 6. Wauw wat een prachtige foto zeg! ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem ook heerlijk, de geur van Golden Pear is echt groot favoriet geworden hier. Ze verkopen sinds vandaan een jelly in deze geur... twijfel twijfel 🤔

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze heb ik ook nog liggen! Hij ziet er zooo mooi uit! ♥♥

  BeantwoordenVerwijderen