LUSH Think Pink Bath Bomb


Jaren geleden -in 2015, om precies te zijn- reviewde ik de Think Pink Bath Bomb van LUSH al eens. Deze bath bomb had toen een totaal andere vormgeving -hij was klein, rond en bevatte drie schattige bloemetjes-. Nu, vier jaar later, is deze bath bomb in een nieuw jasje gestoken. Nog steeds roze, alleen nu vol met glitters in plaats van bloemetjes. Ik kreeg deze heerlijke bath bomb voor mijn verjaardag en was natuurlijk érg benieuwd of hij (naast zijn uiterlijk) nog meer veranderingen is ondergaan.

Het uiterlijk van deze bath bomb is in ieder geval flink veranderd. De Bath Bomb was destijds een stukje kleiner en bevatte drie kleine, schattige bloemetjes op de bovenkant van de bath bomb. Ik weet nog dat deze bomb kleine, schattige hartjes in je bad achterliet. 

Wat betreft de geur vind ik het lastig om te zeggen of hij anders is dan voorheen; ik kan mij ten slotte niet meer exact herinneren hoe een bath bomb van vier jaar geleden rook. Wel vind ik het een bekende geur, maar het belangrijkste; ik vind het een hele lekkere geur.
De geur is warm, maar niet op een hele sterke manier. Deze bath bomb bevat lavendelolie, tonka, neroli-olie en vanille. Vooral die laatste geur ruik ik erg goed terug in deze bath bomb; vanille. Het is geen standaard vanille geur -het blijft tenslotte LUSH- maar een gemengde geur. Waarschijnlijk is het de tonka die ik ook vrij sterk ruik.

Kortom is het een hele fijne geur; tijd om hem zijn gang te laten gaan in bad. Mijn badwater kleurt onmiddelijk roze met daarbij een wit laagje schuim. Hij creëert prachtige swirls in het badwater en blijft uiteindelijk roze. En we weten allemaal dat mooi roze niet lelijk is!

Wat een heerlijk ding is dit! Ik vond hem de vorige keer al lekker en dat was ook deze keer weer het geval. Think Pink behoort gelukkig tot de reguliere collectie en daardoor kan je hem het hele jaar door scoren! Ik ben in ieder geval fan.

LUSH Think Pink Bath Bomb - €6.25
'' Heb jij deze bath bomb al eens geprobeerd?

9 opmerkingen

 1. Deze lijkt mij heerlijk! Mooie foto's ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ging ervan uit dat deze een mierzoete geur heeft! Goed om weten dat dat niet zo is, want hij ziet er inderdaad prachtig uit. 💖

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee absoluut niet inderdaad, hij is juist heel warm. Ik vind hem heerlijk! :)

   Verwijderen
 3. Heerlijk zeg! Ik ben er gek op, vooral als het badwater roze word, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze lijkt mij heel fijn, mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie bath bomb, klinkt ook erg goed. Leuk dat Lush de producten blijft vernieuwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze is heel erg fijn inderdaad, de kleur vond ik al zo fantastisch! je hebt mooie foto's gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij heeft mij echt verrast laatst, ik ga hem zeker vaker kopen! De geur is heerlijk ja, hij heeft dezelfde geur als Pink Custard Shower Jelly.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze toevallig laatst ook gekocht, maar ik moet hem nog gebruiken. Vooral zijn mooie roze uiterlijk trok mij wel aan en de geur is gewoon echt enorm lekker!

  BeantwoordenVerwijderen