Mijn nieuwe Georg Jensen schaal


Ik ben een ekster; ik ben dol op alles wat goud en glimmend is. Glitters, shimmers, messing; noem het maar op. In mijn huis zie je -naast roze- daardoor alleen maar gouden details. Onlangs mocht ik hier een fantastisch item aan toevoegen, namelijk deze prachtige schaal van Georg Jensen. Nieuwsgierig naar dit pareltje? Lees dan snel verder!

Voordat ik begin met dit leuke schaaltje; de overige accessoires die je op deze foto's ziet. Ik ben dol op eekhoorntjes en kreeg deze gouden eekhoorn van mijn vriend (afgelopen Sinterklaas). Dit is eigenlijk een spaarpot, al staat de opening bij mij richting de muur en lijkt het daardoor alsof het gewoon een beeldje is. Deze is van het merk &Klevering.

Het gouden beeldje (met marmeren steen) is eigenlijk een waxinelichthouder, al heb ik deze ook andersom staan. De waxinelichthouder staat naar de muur gedraaid en daardoor is het wederom een heel schattig beeldje geworden. Deze kocht ik ooit bij de groothandel, al zag ik dat ze ze ook bij de Bijenkorf verkopen.

Maar vandaag richt ik mij volledig op mijn fantastische, nieuwe schaal. Dit is de Ilse Schaal messing van het merk 'Georg Jensen'. Toen ik hem op de website van Sterk Online tegenkwam moest ik zeggen dat ik hem iets groter verwachtte (er stonden namelijk geen maten bij), al vind ik hem nu ik hem een plekje heb gegeven ook juist heel schattig omdat hij wat kleiner is.

Ik heb hem op dit moment op het dressoir staan, waar ik er vrijwel iedere paar dagen iets anders in stop. Op dit moment had ik hem gevuld met yoghurt aardbeien, al stop ik er meestal verpakte snoepjes in. Staat onwijs schattig als je gasten op visite krijgt!

Naast dat het natuurlijk een prachtige schaal is -is ook de kwaliteit verbazingwekkend goed. De schaal weegt aardig wat en voelt daardoor luxe aan, maar is ook na het afwassen nog in perfecte staat. Met sommige messing items kun je namelijk wel eens bruine plekjes krijgen als het in contact komt met water. Ik heb deze schaal nu een paar keer afgewassen en hij ziet er nog steeds uit alsof ik hem net voor het eerst uit de verpakking heb gehaald.

Voor deze mooie schaal betaal je wel een aardig bedrag máár je hebt er wel een prachtig decoratie/serveerstuk bij. Ik ben onwijs blij met deze nieuwe aanwinst in mijn interieur en ik ben onwijs benieuwd wat jullie er van vinden!

Georg Jensen Ilse Schaal - €129.00
'' Welke kleuren gebruik jij in je huis?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

12 opmerkingen

 1. Wat is hij gaaf zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm18-03-2019 10:09

  Wauw, wat is hij prachtig! Wel een beetje aan de prijs haha, maar hij past perfect bij je interieur

  Liefs! Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een pareltje! Ik vind hem echt prachtig. Jammer dat hij er niet in zilver is haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een mooie blikvanger!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie schaal! Ben wat goud betreft ook echt een ekster, moet opletten dat ik niet alleen goud in huis haal.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super mooie schaal, matcht perfect met je andere gouden accessoires.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat mooi, goud staat zó mooi in een interieur. Ik vind die eekhoorn trouwens ge-wel-dig. Maar de prijs van het schaaltje, wooow! Stukje luxe heb je daar staan! 😆😍

  BeantwoordenVerwijderen