Ofra Cosmetics Mini Higlighter - Pillow Talk

Over Ofra hoor ik al een paar jaar ontzettend veel goede dingen. Dit merk verkopen Nederlandse (fysieke winkels) bij mijn weten nog niet, al is het sinds een tijdje wél via verschillende webshops in Nederland te bestellen. Eén van die webshops is The Make Up Bar, ook wel bekend van hun prachtige wimpers. Ik ontving een prachtige highlighter van dit merk en deel deze vandaag met jullie!
Als ik regelmatig iets voorbij zie komen over een bepaald merk of product word ik natuurlijk des te nieuwsgieriger. Het duurde echter even voordat ik daadwerkelijk een product van Ofra testte, puur omdat het tot even voorheen wat lastiger in Nederland te verkrijgen is. Nu ik eindelijk de kans kreeg om één van de prachtige highlighters van dit merk te proberen pakte ik deze kans natuurlijk graag aan.

Ik koos voor de mini highlighter in de kleur Pillow Talk. Deze highlighter is namelijk -hoe kan het ook anders!- roze. Ik had al een roze highlighter van Jeffree Star in mijn collectie (princess cut) welke mij erg goed beviel, waardoor ook deze kleur mij erg aansprak.

Pillow Talk is een stukje lichter dan princess cut én heeft een andere finish. Deze highlighter is ultrazacht en is daardoor ontzettend goed gepigmenteerd. Ik breng hem graag aan met een highlighter kwast en daarvoor heb je maar héél weinig nodig. Ondanks dat dit een mini highlighter is doe je er dus een hele tijd mee!

Naast dat het pigment goed is, zijn ook de shimmers in deze highlighter fantastisch. De lichtroze kleur sluit mooi aan bij mijn huidskleur en loopt door deze roze ondertoon erg mooi over in mijn blush. Als je nog nooit een roze highlighter hebt gebruikt hoef je niet bang te zijn voor een roze streep op je wang; dat zal namelijk niet het geval zijn. De kleur roze sluit juist heel mooi aan bij mijn huidskleur. De shimmers in deze highlighter zijn wederom roze -in combinatie met zilver- en zorgen voor een prachtig resultaat.

Wat een fijne highlighter is dit! Ik werd niet gelijk heel enthousiast van de vierkante, witte verpakking maar jeetje; deze highlighter maakte mij des te enthousiaster. Ik kan niet wachten om meer producten van dit merk te proberen!


Naast Ofra verkoopt The Make Up Bar ook fantastische wimpers. Al deze wimpers zijn van hun eigen merk en komen in deze prachtige, rosé gouden verpakkingen met onwijs veel glitters. Alleen om die verpakking wil je deze wimpers al hebben!

The Make Up Bar introduceerde onlangs een nieuw concept; 24/7 Lashes. Met 24/7 Lashes heb je altijd genoeg wimpers op voorraad en hoef je er niet over na te denken wanneer je weer moet bestellen.

Wat houd het precies in? Voor €34.95 krijg je iedere maand vier paar wimpers toegestuurd. De wimpers van The Make Up Bar kostten normaal €17.95 per paar, wat betekend dat je ruim twee paar gratis krijgt. Dit abonnement is altijd weer op te zeggen mocht je toch van gedachte veranderen of een tijdje geen wimpers wilt ontvangen. De wimpers kun je namelijk tot wel twintig keer gebruiken!

Ik ben heel benieuwd of jullie wel eens nepwimpers dragen én voor welke stijl je dan het liefste gaat. Ik ontving deze prachtige 'The City' wimpers en kan niet wachten om deze binnenkort te gaan proberen!

'' Heb jij al eens een product van Ofra geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Wat een plaatje! De wimpers vind ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende het merk nog niet, maar de highlighter ziet er heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me inderdaad een kleur die erg goed bij jouw lichtje huidje past. En klopt, ik draag geen valse wimpers, maar dat doosje maakt me hebberig, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh myyy, wat een prachtige verpakking én kleur highlighter. Ik ben spontaan verliefd! Fijn dat tenminste één webshop het verkoopt nu. En wat een leuk concept dat met die nepwimpers, ik vind ze er ook zo mooi uit zien, die verpakking alleen al!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige highlighter! Ik heb nog geen ervaring met het merk maar ben nu wel benieuwd geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh jeetje wat is deze mooi zeg! Mijn highlighter van Ofra is helaas gevallen en was niet meer te repareren :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi! zou je Jeffree Stars Princess Cut kunnen vergelijken met Ofra Pillowtalk? bijv. swatches?

  BeantwoordenVerwijderen