Ted Baker Sunshne Black Crossbody

Oke guys, ik heb wéér een nieuwe tas. Ik weet dat ik er inmiddels héél veel heb, maar een vrouw kan nooit teveel tassen hebben... toch? Het is er eentje van Ted Baker, een merk waar ik inmiddels ook meer spullen van heb dan dat ik daadwerkelijk nodig heb. Maar hé, het is weer een prachtig exemplaar en dus hoor je mij niet klagen! Nieuwsgierig naar de Ted Baker Sunshne Black crossbody tas? Lees dan snel verder!

Ik hoor het je denken; hé, die tas komt mij bekend voor. Dat kan kloppen, ik heb namelijk exact dezelfde tas ook in het roze. Deze kreeg ik twee jaar geleden voor mijn verjaardag en deze tas is sindsdien mijn meest gebruikte tas óóit. Simpelweg omdat alles aan deze tas mij bevalt; het formaat, de vormgeving én de kleur. 

Wat betreft die kleur; ik ging nu voor een zwarte uitvoering. Mijn collectie bestaat namelijk voor zo'n 50% uit roze tassen en in totaal zat daar maar één zwart exemplaar tussen. Ondanks dat ik niet heel vaak zwarte items draag leek het mij handig om een zwarte crossbody of clutch te hebben. Tijdens een feestje is zo'n tas bijvoorbeeld ontzettend handig.

Ik kwam toen uit op de Ted Baker Sunshne Black Crossbody. Dit tasje ziet er misschien klein uit; je zult je echter verbazen hoeveel er in past. Dat is ook het geen wat ik er zo fijn aan vind, ondanks dat hij klein oogt is niets minder waar. Ik kan er eenvoudig mijn portemonnee, telefoon, deodorant, parfum én zelfs een katoenen tasje in stoppen als ik ga shoppen. Dat zijn wel zo'n beetje mijn essentials. Het enige wat er niet in past is een flesje water, tenzij je een héél klein flesje hebt. Dan zou zelfs dat nog passen.

Er past dus veel in en daardoor hoef je geen grote tas met je mee te slepen. Ik neem hem eigenlijk overal mee naar toe; naar de supermarkt óf tijdens een dagje shoppen. Vooral tijdens dat laatste vind ik hem ideaal.

Naast dat het formaat simpelweg perfect is -is ook aan de afwerking van deze tas veel aandacht besteed. De tas heeft een prachtig quilted patroon (met Ted Baker strik!) en is daarnaast voorzien van rosé-gouden details. Zo kun je hem zonder band dragen, maar ook met band. Het is maar net wat je zelf het prettigste vind. Zelf vind ik het met band altijd net wat prettiger (zo kan ik hem als schoudertas of crossbody dragen), maar de optie om er een clutch van te maken is ook aanwezig.

Kortom; ik ben weer helemaal enthousiast over deze nieuwe tas in mijn collectie. Ik ben blij met mijn eerste kleine, zwarte tasje en ga hier zeker regelmatig gebruik van maken!

Ted Baker Sunshne Black Crossbody - €101.40
'' Welke tas gebruik jij het meeste?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Wat een prachtig tas is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht al wow, hij is niet roze hahaha. Maar als nog supermooi!

  Liefs Sabine <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha het zou bijna niet mogelijk zijn bij mij! :)

   Verwijderen
 3. Mooi tasje! Snap ook helemaal dat je dezelfde tas nog eens in een andere tas hebt gekocht. Het kan zo lastig zijn om een tasje te vinden die helemaal aan je wensen voldoet. Why change a winning concept, right :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een beauty van een tas, wow! Echt een tas die overal ook goed bij past. Ik ben dol op zwarte tassen. Heb er niet 1 in het roze ;-) Gelukkig dat je er ook veel spullen in kwijt kunt.

  BeantwoordenVerwijderen