Andrélon Kokos Care


Yay, onlangs lanceerde Andrélon weer een nieuwe verzorgingslijn en laat dat er nu eentje zijn met een bijzonder lekkere geur. Deze nieuwe lijn is verrijkt met kokosolie en is bedoeld voor voeding en herstel van droog haar. Laat ik nu eens dol zijn op Andrélon, kokos én last hebben van droog haar; klinkt als een match made in heaven. Nieuwsgierig of de lijn inderdaad zo goed is bevallen? Ik heb het voor je uitgetest!

Dat ik fan ben van Andrélon was jullie vast al duidelijk. Ik ben dol op dit merk en gebruik er eigenlijk al jaren shampoos van. Soms wissel ik eens af met een ander merk, maar negen van de tien keer grijp ik toch weer naar de oude, vertrouwde, paarse flesjes.

Wat betreft die flesjes; zoals altijd zijn de producten van Andrélon vormgegeven in hun signature verpakking. Niet de meest bijzondere of mooie verpakking, maar het is altijd duidelijk dat het om een product van Andrélon gaat en dat is ook handig.

En laten we heel eerlijk zijn; uiteindelijk gaat het toch om de producten zelf. Ik ontving een shampoo, een conditioner én een voedende crème.


Ik begin -zoals altijd- natuurlijk met de shampoo. Deze is verrijkt met kokosolie en is bedoelt om het haar te reinigen, voeden en herstellen. De shampoo is makkelijk in mijn haar te masseren en voelt daarbij bijzonder zacht, zachter dan ik eigenlijk gewend ben van een shampoo. Dat klinkt misschien gek, maar als je de shampoo gebruikt zal je ongetwijfeld merken wat ik bedoel.

Mijn haar voelt na het uitspoelen van de shampoo al zacht aan, maar zonder een conditioner te gebruiken verlaat ik de douche eigenlijk nooit. Ik gebruik hiervoor de Kokos Care conditioner; verrijkt met dezelfde, heerlijke olie. De conditioner voelt aan als een reguliere conditioner en wast mijn haren zoals hij dat moet doen.

En dan die geur; wat een heerlijke geur is dit! Ik werd al gelijk enthousiast toen ik de shampoo 'droog' rook, maar eenmaal onder de douche was deze kokosgeur nog intenser en heerlijker. Helaas ruik ik deze geur na het douchen niet meer terug in mijn haren, maar daarvoor hebben we nog de voedende crème.


Voordat ik deze crème gebruik merk ik al dat mijn haar na het föhnen onwijs zacht aanvoelt. Het glanst mooi, voelt prettig én ziet er daadwerkelijk een stukje minder pluizig uit. Ik heb hem nu een week lang geprobeerd en ik merk dat mijn haar hier heel erg blij van wordt!

Last but not least gebruik ik nog de voedende crème van Andrélon. Deze breng ik aan in de puntjes van mijn haren, waardoor deze niet alleen lekker ruiken maar er ook nog eens extra gezond uitzien. Ze lijken hierdoor net wat minder pluizig!

Mijn eindoordeel; ik ben onwijs enthousiast over deze nieuwe lijn en ben meer dan tevreden over de werking hiervan. Zeker voor de zomer vind ik dit een heel fijn shampoo- en conditioner duo; de geur brengt je namelijk gelijk in Caribische sferen.

Andrélon Kokos Care Shampoo, Conditioner & Voedende crème - €4.99 per stuk.
'' Wat is jouw favoriete Andrélon lijn?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

8 opmerkingen

 1. Wat een lekkere lijn! Ik houdt van kokos <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze weleens geprobeerd, maar kreeg er zulk slap haar van. Jammer, want ik ben verder altijd wel tevreden over Andrelon producten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer! Wellicht dat je dan een andere lijn hebt geprobeerd, deze is namelijk nog maar net uit! :)

   Verwijderen
 3. Oeh! Hier ben ik erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lekkere geur, ik ben dol op kokos. Je hebt mij heel benieuwd gemaakt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha same! Ik ben benieuwd hoe je de lijn vindt.

   Verwijderen
 5. Ik ben dol op de geur van kokos! Geeft me echt een ultiem zomer gevoel. Ben dus heel benieuwd naar deze lijn!

  BeantwoordenVerwijderen