Boeken die ik onlangs las


Ik ben dol op het lezen van boeken, al is het mij er de laatste tijd een beetje bij ingeschoten. Dat komt natuurlijk omdat wij onlangs een huis kochten en daardoor de verbouwing in gingen, maar ook omdat ik er soms simpelweg te druk voor ben en mijzelf er dan geen tijd voor gun. Als ik dat wel doe vind ik het des te fijner om te lezen en daardoor las ik de afgelopen tijd toch weer een paar boeken! Nieuwsgierig welke en wat ik er van vond? Lees dan snel verder!


Homemade Beauty
Als je dol bent op het maken van je eigen beautyproducten óf als je de interesse hebt om dit eens te proberen is Homemade Beauty een absolute aanrader. Ik ontving van dit boek onlangs een recensie exemplaar en kan sindsdien niet wachten om er mee aan de slag te gaan.

Dit boek bevat tientallen recepten voor het maken van je eigen beautyproducten; van make-up tot body lotion bars. Al deze recepten zijn volledig vegan en hierbij word voornamelijk gebruikt gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan sheaboter, kokosolie en jojobaolie. Producten die je zelfs vaak al in huis hebt.

In dit boek staan heel veel toffe recepten, waarvan ik er de komende tijd zeker een paar wil uitproberen. Zo ben ik voornamelijk heel erg nieuwsgierig naar de lotion bars; met mijn gevoelige huid is een volledig natuurlijk product namelijk nooit verkeerd. Mocht ik deze uit gaan proberen zien jullie daar natuurlijk een artikeltje over verschijnen op mijn blog!

Homemade Beauty - Zoe van Quickelberge - €22.50

De Royals deel 5
De Royals boeken van Erin Watt heb ik tot nu toe alle vier gerecenseerd; de review van deel vijf liet alleen eventjes op zich wachten. Door onze verhuizing las ik een stukje minder en duurt het doorgaans ook wat langer voordat ik een boek heb uitgelezen.

Nu komt het bij dit boek niet alleen door de verhuizing dat ik er wat langer over deed; het kostte mij ook wat moeite om in het boek in te komen. Het begin van deel vijf van de heerlijke Royals serie duurt een beetje lang. Hartley en Sebastian liggen door een ongeluk in het ziekenhuis en vanaf daar begint de ellende.

Hartley heeft namelijk last van geheugenverlies dankzij dit ongeluk en weet vrijwel niets meer van de afgelopen jaren. Zo herkent ze ook haar geliefde Easton niet meer. Gedurende het boek lezen we langzaam hoe dit geheugen stukje bij beetje terug begint te komen.

De verhaallijn van dit boek is prima, al mis ik net een beetje het Royals allure. De brutale opmerkingen, de af en toe wat perverse opmerkingen en noem het maar op. Het was zeker een boek waarvan ik heb genoten, ik had hem alleen net wat sneller doorgelezen als bovenstaande aspecten wat meer aan bod waren gekomen. Die aspecten vind ik namelijk juist zo leuk aan deze serie.

De Royals deel 5 (Gevaar) - Erin Watt - €17.50

Ondanks dat ik de afgelopen maandjes niet heel veel heb gelezen heb ik wel genoten van de boeken die ik wél las. Ik hoop de komende tijd weer wat meer te kunnen lezen en zal mijn gelezen boeken natuurlijk met je delen!

'' Wat is het laatste boek dat jij las?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

 1. Leuke boeken! Ik ben vooral benieuwd naar de Royals.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het boek van Zoë ziet er zó mooi uit! Ik heb alleen niet heel veel zin om zelf producten in elkaar te flansen. Er valt nog zo veel te ontdekken! Lijkt me echter wel erg interessant om te zien hóé producten juist gemaakt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe boeken! Ze lijken mij beide heel erg leuk / interessant!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het Homemade Beauty boek lijkt me heel leuk en interessant om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen