LUSH Rose Butterfly Bath Bomb


Het gebeurt niet vaak dat ik mij toevallig op korte afstand bevind van een LUSH filiaal. Helaas zijn wij in omstreken nog niet gezegend met een LUSH filiaal, al blijf ik stilletjes hopen dat er ooit eentje naar onze kant van het land zal komen. Nu ik er wél in de buurt kwam kon een vlugge trip naar deze winkel niet ontbreken en kwam ik zo met een aantal heerlijke goodies weer naar buiten. Eén van die heerlijke goodies is de Rose Butterfly, welke ik onlangs al uitprobeerde.

Rose Butterfly is één van LUSH haar nieuwste vlindervriendjes; wat mij betreft ook beduidend de vlinder met de meest overheerlijke geur. Niet dat ik de andere twee niet lekker vond hoor, dit was simpelweg mijn overduidelijke favoriet!

Dit vrolijke vlindertje zorgt voor de meest magische kleuren in je bad; een combinatie van paars, roze en blauw die aan beide kanten uit het lijfje van de vlinder naar buiten komen. Ik weet niet waarom ze dit vlindertje niet eerder hebben bedacht, ik vind hem namelijk té leuk. Wat mij overigens op viel was het feit dat deze bath bomb er vrij lang over doet om helemaal op te lossen. Zo tussen de vijf en tien minuten, wat langer is dan ik gewend ben van LUSH.


Naast dat hij mijn bad op de meest fantastische manier kleurt ruikt hij ook heerlijk. Hij doet mij denken aan Rose Jam (die ik op dit moment ook in de badkamer heb staan), alleen dan een stukje frisser en tegelijkertijd ook warmer. Het is een hele fijne, gecombineerde geur. Het ene moment vind ik hem meer fris, het andere moment vind ik hem meer warm.

Wat ik in ieder geval weet is dat ik de geur heerlijk vind! Mocht je benieuwd zijn of jij dat ook vind; deze geur bevat voornamelijk rozenolie en Siciliaanse citroenolie. Een hele fijne combinatie als je het mij vraagt.

Mijn huid voelt -zoals altijd na een bad met LUSH- heerlijk zacht én is voorzien van een heel fijn glittertje. Zo fijn dat je hem op de huid bijna niet ziet, maar in het badwater valt hij een stukje beter op.

Ik ben onwijs enthousiast over deze nieuwe bath bomb van LUSH en ik hoop dat hij volgend jaar weer terug komt. Deze bath bomb is namelijk slechts tijdelijk beschikbaar doordat hij onderdeel is van de moederdag collectie. Een goede tip als moederdag cadeautje dus, als je moeder dol is op badderen!

LUSH Rose Butterfly Bath Bomb - €6.50
'' Wat is jouw favoriete LUSH product?

6 opmerkingen

 1. Lijkt me een heel fijn Lush product! Ik ben niet zo'n vlinderfan (ben bang van vlinders, haha), maar dit vlindertje durf ik wel aan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, deze is echt heel mooi! Hij lijkt me ook erg lekker in bad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de indruk dat ik deze ook nog maar snel in huis moet halen! Nog niets dan goeds over deze vlinder(s) gelezen en de Bath Art ziet er inderdaad geweldig uit! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit vlindertje lijkt me een heel fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw ik ben echt heel erg verbaasd dat ik deze nog nooit heb geprobeerd. De geur spreekt me echt heel erg aan en ik ben ook wel heel benieuwd naar de kleur in bad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond deze ook zo mooi in bad! Echt een beauty al die kleurtjes 😍 En deze geur is inderdaad het lekkerste vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen