Mijn nieuwe Raaf plaid


Joehoe, ik heb weer een mooie woonaccessoire aan mijn interieur toegevoegd! Ik ben dol op tierelantijntjes zoals sierkussens, dekens of plaids om de woonkamer nét wat gezelliger te maken. Kussend had ik al in overvloed, maar een toffe plaid ontbrak nog. Nu niet meer; ik ontving namelijk een prachtige exemplaar van het merk Raaf.

Voor wie Raaf nog niet kent; Raaf is een prachtig merk dat op diverse plekken in Nederland word verkocht. Zij hebben sierkussens, plaids en andere toffe woonaccessoires zoals bijvoorbeeld bloempotten. Heel veel moois in een hele natuurlijke, rustige stijl.

En laat die rustige stijl nu net iets voor mij zijn! Met woonaccessoires ben ik best kieskeurig en daardoor ben ik des te blijer nu ik een plaid heb gevonden die mij volledig aanstaat. Mijn oog viel onmiddellijk op de 'Plaid grove ruit'. Dit is een ecru kleurige plaid met een heel fijn ruitjespatroon. Heel chique, onopvallend en toch catchy.


Ik drapeer -of vouw- deze plaid doorgaans over één van de hoofdkussens in mijn bank en vind hem dan prachtig staan. Naast dat ik hem als decoratie gebruik vind ik hem ook heerlijk om s' avonds onder te kruipen op de dagen waarop ik het héél koud heb of mij niet zo lekker voel. Doordat het een fijne, dikke plaid is voelt dat onwijs aangenaam. Neem daarbij de combinatie van de zachte stof van deze plaid; ik vind hem fantastisch.

Ik ben onwijs blij met deze toffe, nieuwe plaid in mijn interieur. In combinatie met onze lichte bank vind ik hem prachtig staan, en ook bij mijn andere kussens matcht hij perfect. Omdat ik hier wel eens vragen naar krijg, deze kussens zijn van:

Wit fluffy kussen: Mars & More
Lichtroze kussen: Kwantum
Rond roze kussen: Maisons du Monde

Raaf Plaid Grove Ruit - €54.95
'' Heb jij ook een plaid op je bank?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Een hele mooie plaid! Ik hou er ook van en drapeer die van mij ook over de bank. Het roze kussentje vind ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een chique plaid! Ik vind hem prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te zien dat het Raaf-plaid goed terecht is gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij staat heel mooi op je bank. Ik vind dit soort plaids altijd ook leuk voor op bed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is mooi! Ik heb altijd een plaid op de bank liggen, heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen