Mijn nieuwe webshop - The Wax Bakery

Zoals je ongetwijfeld al wist ben ik dol op kaarsen; in alle mogelijke vormen. Van grote kaarsen tot kleine kaarsjes en van votives tot wax melts. Ik ben hier zelfs zo dol op dat ik onlangs mijn eigen webshop ben gestart; The Wax Bakery.Naast mijn blog ben ik full time werkzaam bij The River House, het bedrijf van mijn moeder en mij. Wij hebben een webshop met baby- en kindergerelateerde artikelen die wij -indien gewenst- personaliseren.

Een webshop is voor mij dan ook niets nieuws, al had ik nog niet eerder een webshop in mijn eentje geopend. The Wax Bakery is uitgegroeid in mijn nieuwste project; een hobby die ik graag met anderen wil delen.

Alle producten die je bij The Wax Bakery kunt vinden zijn met de hand door mijzelf gemaakt. Omdat ik alle producten zelf maak kan ik volledig kiezen welke ingrediënten er worden gebruikt en creëer ik een natuurlijk product.

Mijn wax bars zijn gemaakt op sojabasis, in combinatie met een klein deel paraffine. Door deze twee soorten wax met elkaar te combineren krijg je eigenlijk een beetje 'the best of both worlds'. Soja is namelijk 100% natuurlijk en brand langer; paraffine geurt langer én kan langer bewaard worden.

Op mijn website verkoop ik verschillende producten, waaronder Wax Bars, Wax Melts & Wax Samplers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar waardoor de verzending ook nog eens héél snel is.

Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast over mijn nieuwe webshop en vind het heerlijk om op deze manier creatief bezig te zijn met iets wat ik ontzettend leuk vind. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden! Mocht je iets willen proberen heb ik de code 'Elegantic' voor je aangemaakt; met deze code krijg je 10% korting op je gehele bestelling!

'' Brand jij wel eens wax melts?

18 opmerkingen

 1. Wat fijn dit te lezen, Kelly! Gefeliciteerd! Ik hou echt ontzettend van geurkaarsen. 😊 Heel erg fijn dat de wax grotendeels op sojabasis is én je glazen potjes gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik probeer inderdaad zoveel mogelijk natuurlijke én herbruikbare materialen te gebruiken! :)

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd met je webshop! Ik ben gek op wax melts dus ik ga zeker een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik ben benieuwd wat je er van vindt. :)

   Verwijderen
 3. Teresa Palm18-04-2019 09:24

  Yay, wat superleuk! Ik ga binnenkort zeker een bestelling plaatsen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik wens je veel succes en plezier met je webshop x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Keitof! Proficiat, je gaat dat super doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah wat gaaf!! Je eigen webshop, gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan niet reageren op je comment, maar wat? Je tweede :o! Wat is je andere webshop?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha geeft niet! theriverhouse.nl, nu ook mijn full time werk :)

   Verwijderen
 8. Gefeliciteerd met jouw bedrijfje! In de zomer maanden gebruik ik ze niet heel vaak maar ik ga zeker voor het najaar kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ontzettend leuk dat je een eigen webshop hebt. Zo te horen ben je een echte onderneemster, leuk dat je samen met je moeder een bedrijf runt! Ik ben dol op geurkaarsen en brand regelmatig geurkaarsen en wax melts dus ik ga zeker een kijkje nemen in je webshop. Wat ik ervan heb gezien in dit artikel en op instagram ziet het er ook nog eens prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut haha, het is hier aangeboren! Wat leuk dat je gaat kijken, ik ben benieuwd wat je er van vindt. :)

   Verwijderen
 10. Oh mijn GOD wat een geweldige verpakkingen en wat tof dat jij dit maakt zelf!! Die chocoladereep verpakkingen zien er zoooo leuk uit. Ik wil het alleen al hebben omdat het roze is!!! Ik ga hem bookmarken en wil binnenkort wel eens wat kopen bij je!

  BeantwoordenVerwijderen