Multi Review | Kneipp, Weleda & Dermasence

Het is weer tijd voor een Multi Review! Ik ontving de afgelopen tijd weer een heleboel heerlijke pakketjes en zo af en toe combineer ik een aantal van die producten in één grote review. Vandaag heb ik drie producten voor je getest; de nieuwste lippenbalsem van Kneipp, een deodorant van Weleda én een zonneproduct van Dermasence.

Ik begin met de nieuwste lipbalm van Kneipp: Kneipp Hydro Care. Wellicht komt je deze lippenbalsem al een beetje bekend voor; ik testte een tijdje geleden twee andere varianten van deze lippenbalsem; Elderberry-Sheabutter en Cupuacu-Nut-Vanilla.

Kneipp Hydro Care is nieuw in dit rijtje en is verrijkt met extracten van watermunt en aloë vera. Een aquatische geur met een verfrissende touch; dat klinkt goed voor de zomer! De geur vind ik persoonlijk heerlijk; hij is fris maar niet op een tintelende menthol manier. Dat vind ik nog wel eens een nadeel bij frisse lippenbalsem geurtjes; bij deze balsem heb ik daar geen last van.

Naast dat de geur erg prettig is doet deze balsem ook zijn werking. Ik was over de andere twee lippenbalsems al enthousiast; toch is dit mijn favoriet geworden. Deze lippenbalsem heeft namelijk een 'depot-effect' waardoor je gedurende de dag kunt blijven genieten van verzorging en hydratatie. Deze wordt beetje bij beetje door de balsem afgegeven. Ik ben fan!

Kneipp Lippenbalsem Hydro Care - €5.99
Het tweede product dat ik ontving is een nieuwe deodorant stick van Weleda. In 2017 lanceerden zij drie 100% natuurlijke roll-on deodorants zonder aluminiumzouten en wegens groot succes brachten zij onlangs een nieuwe variant uit; de Duindoorn 24 hour roll-on deodorant.

Deodorants zonder aluminiumzouten zie je de laatste tijd steeds vaker. Ondanks dat deze stof doorgaans wordt gebruikt om de zweetproductie af te remmen zijn deodorants kunnen deodorants zonder dit stofje ook onwijs fijn zijn én zijn ze een stuk beter voor de huid.
Ik had deze roll-on deodorants van Weleda nog niet eerder geprobeerd, maar wat heerlijk is dit! Ik heb zelf een hele gevoelige huid en gebruik daardoor het liefste deodorants zonder al te veel troep. Deze deodorant is daar een voorbeeld van; hij bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten én doet ook nog eens wat hij moet doen. Mijn huid voelt fris en hoewel ik hem gedurende de dag wel een keertje extra aan moet brengen -dat vind ik toch altijd prettig- heb ik de hele dag een fijn gevoel.

Het enige aan deze deodorant waar ik niet lyrisch over ben is de geur; ik vind hem een beetje naar citronella ruiken en daar dachten meer mensen over die hem hebben geroken. Als dat in de zomer de muggen ook afschrikt hoor je mij nergens meer over klagen!

Al met al ben ik heel erg tevreden over deze deodorant en hoop ik dat Weleda in de toekomst nog meer geurtjes gaat uitbrengen. Als ik de andere geuren tegenkom ga ik deze ook zeker eens ruiken!

Weleda Duindoorn 24 hour roll-on deodorant - €6.99
Nu we langzaam aan van steeds meer zonnige dagen mogen genieten ben ik er graag op tijd bij met de juiste bescherming tegen de zon. Ook als de zon nog niet zo heet is kan je je namelijk snel verbranden; doordat ik zelf een extreem lichte huid én rood haar heb -heb ik hier extra snel last van.

Ik testte daarom tijdens de eerste warme dagen die we onlangs hebben gehad de Dermasence Cream Rich SPF 15. Dit is een crème die geschikt is voor de droge en gevoelige huid; precies wat ik nodig heb. Deze crème bevat SPF 15 en voor mijn gezicht vind ik dat ieder jaar prima.

Meestal heb ik het probleem dat dit soort zonnecrèmes heel erg droog en plakkerig zijn, maar de crème van Dermasence trekt snel in mijn huid en geeft mij absoluut geen onprettig gevoel. Ik kan hem hierdoor makkelijk onder mijn foundation aanbrengen zonder dat dit er raar uit gaat zien. 

Tot zoverre ben ik ook over deze crème heel erg tevreden en ben ik zeker van plan om deze er in de zomermaandjes regelmatig bij te gaan pakken!

Dermasence Cream Rich SPF 15 - €22.10

Dat waren ze; de drie producten uit de Multi Review van deze keer. Ik ben eigenlijk over alle drie de producten heel erg te spreken en vind het moeilijk om een favoriet te kiezen; alle drie de producten doen wat ze moet doen én zijn ook nog eens gunstig geprijsd.

'' Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Mooie producten! Ik ben vooral benieuwd naar Kneipp & Dermasence geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie items. Ik ben ook wel benieuwd naar de Kneipp Dermasence, lijkt mij een heel fijn product.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het lijken mij alle drie fijne producten.

    BeantwoordenVerwijderen