Soap & Glory The Mask Force Five Set

Yay, sinds kort is Soap & Glory ook via Boots Nederland verkrijgbaar! Via deze website vind je de Soap & Glory voor de normale prijzen en scoor je ze dus een stuk goedkoper dan dat je voorheen in Nederland deed. Daar ben ik -als groot fan van Soap & Glory- natuurlijk heel erg blij mee. Ik kreeg van mijn moeder een aantal nieuwe items van dit merk en één daarvan is de 'Mask Force Five' set. Nieuwsgierig naar deze set met maskers? Lees dan snel verder!

Ik ben dol op een goed gezichtsmasker, al gebruikte ik dat de laatste tijd veel te weinig. Ik heb dan ook een stuk minder maskers in mijn collectie dan dat ik voorheen had, maar toch. De meeste bleven doorgaans toch wel even liggen.

Máár als je zo'n fantastische set van Soap & Glory krijgt wil je gewoon spontaan een masker op doen. En dat heb ik gedaan! Ik heb nog niet alle maskers uit de set geprobeerd, maar wel eentje!

In deze set zitten de volgende vijf maskers;
- Soap & Glory Bright and Beautiful Radiance Boosting Mask
- Soap & Glory What A Peeling De-Clog Mask
- Soap & Glory Speed Plump Miracle Moisture Mask
- Soap & Glory The Fab Pore Pore-Refining Sheet Mask
- Soap & Glory Puffy Eye Attack Under-Eye Brightening Hydrogel Patches

Vijf heerlijke maskers, waarvan vier voor het gezicht en één voor de ogen. Ik begon het testen met het Radiance Boosting Mask en daardoor was ik gelijk verkocht.

Ondanks dat ik al heel veel Soap & Glory producten had geprobeerd waren deze maskers nieuw voor mij. Des te leuker om ze dan te proberen; je weet ten slotte nog niet helemaal wat je kunt verwachten. Ik was dan ook blij verrast toen ik het masker uit de verpakking haalde.

Dit masker is namelijk goed van vorm -wat met sommige sheet maskers nog best kan tegenvallen- en is goed doordrenkt met vloeistof. Deze vloeistof ruikt daarnaast ook nog eens heerlijk; het is wat mij betreft echt een zoete grapefruit geur. Lekker fris en verkoelend!

Maar het masker kan er dan heel schattig uit zien en bijzonder lekker ruiken; doet het ook zijn werking? Mijn huid voelde na het verwijderen van dit masker bijzonder zacht aan, zachter dan ik met welk masker ooit heb gevoeld. Daarnaast ziet mijn huid er fris uit -mijn poriën zijn bijvoorbeeld minder opvallend- en ben ik eigenlijk een beetje shocked door het fantastische effect. Dit masker setje kost namelijk maar vijftien euro (voor vijf maskers) en als ik ze vergelijk met andere merken is dit by far mijn favoriete masker ooit. En dat is heel wat om te zeggen!

Ik ben bijzonder enthousiast over dit masker en kan niet wachten om ook de andere vier maskers te gaan testen. Omdat Soap & Glory nu fatsoenlijk in Nederland te verkrijgen is wilde ik echter niet langer wachten met de review, want zo kan ik jullie natuurlijk ook alvast op de hoogte brengen!

Soap & Glory - The Mask Force Five Set - €14.49
'' Wat is jouw favoriete Soap & Glory product?

5 opmerkingen

 1. Klinkt goed. Ik zou ook wel vaker een masker moeten gebruiken, maar het schiet er te vaak bij in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit vind ik zo'n leuke set! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige set! Ik heb laatst in Londen het What a Peeling! De-Clog Mask gekocht, maar moet het nog proberen. Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik HOUD van Soap & Glory en ben dan ook blij dat het nu in Nederland verkocht wordt! Deze set is ook echt te leuk. En wat fijn dat het eerste masker wat je getest hebt zo goed bevalt. Ik ga deze even noteren, want dit is een ideaal iets om als cadeautje te vragen voor bv. je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen