Urban Decay Naked Cherry Vice Lipstick - Devilish

Een tijdje geleden reviewde ik het prachtige 'Naked Cherry' palette, welke ik afgelopen jaar onder de Kerstboom had gevonden. Dit prachtige palette gebruik ik nog steeds bijna dagelijks en is in korte tijd één van mijn grote favorieten geworden. Naast dit prachtige palette bracht Urban Decay ook drie Naked Cherry Vice Lipsticks uit; Cherry, Juicy en Develish. Die laatste kleur ontving ik onlangs en deel ik daarom vandaag met je!

Net als bij het Naked Cherry oogschaduw palette is de vormgeving van deze lipstick prachtig. Er wordt wederom met een combinatie van roze en paars gewerkt met daarop de afbeelding van een kersje. Schattig én opvallend; ik houd er van.


De kleur die ik ontving is Devilish, één van de drie kleuren uit deze collectie. Juicy is een stukje lichter en neigt meer naar zalmroze, Cherry is een stukje donkerder en neigt meer naar bordeauxrood. Devilish is roze met onwijs veel prachtige shimmers. Extra leuk; dit is een metallized lipstick.

Zo'n metallic lipstick heb ik al lang niet meer gebruikt. De laatste tijd zie je dit wel steeds vaker weer voorbij komen en mij kan je er zeker enthousiast mee maken. Van mij hoeven het niet meer elke dag matte lippen te zijn; een glansje of shimmertje op zijn tijd mag er best wezen. Zeker als dat gepaard gaat met zo'n prachtig kleurtje!


Devilish is niet een kleur die ik onlangs snel zelf zou hebben gekozen, mede omdat ik de laatste tijd steeds meer voor nude kleurtjes ga. Nu ik deze lipstick echter heb getest ben ik des te blijer dat ik hem heb mogen ontvangen, want wat een pareltje is dit! Het is een best zoetig, roze kleurtje en gepaard met de glitters vind ik hem wel wat prinses-achtigs hebben. Laat ik daar nou net van houden!

Naast dat de kleur prachtig is doet de lipstick ook precies wat hij moet doen. Ondanks dat hij talloze glitters bevat én metallic is brengt hij heel prettig aan. Hij is iets stroever dan een lipstick zonder glitters, maar dat valt ook te verwachten. Het is alleen niet zo dat je het gevoel hebt dat je met een schuurpapiertje over je lippen aan het wrijven bent; daar heb ik bij sommige glitterlipsticks nog wel eens ruzie mee.


Omdat de lipstick een glossy finish heeft moet je hem gedurende de dag wel even bijwerken (vooral na een goede maaltijd), maar dat vind ik helemaal niet erg. De lipstick blijft verder netjes op zijn plaats en is de perfecte eye catcher voor de aankomende, zonnige periode. I love it!

Urban Decay Naked Cherry Vice Lipstick - Devilish - €19.85
'' Welke lipstickkleur draag jij het liefste?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

11 opmerkingen

 1. Wat een mooie kleur en verpakking! Deze zou ik ook kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf kleurtje! Ik vind de glans erin best nog wel leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verrassend mooi hé? Ik ben ook erg enthousiast!

   Verwijderen
 3. Wauw, hij is prachtig! Staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf die glitters, ik vind matte lippen ook steeds minder leuk. Zeker richting de zomer. Dit is een tof kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook dol op een beetje glitter & shimmer; staat zo vrolijk! :)

   Verwijderen
 5. Wat een prachtig kleurtje! Ik vind metallic lipsticks ook steeds leuker en grijp er steeds vaker naar (net als naar metallic nagellak ;-)). Ik vind Amulet van UD Vice een mooie metallic lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gaaf en vrolijk kleurtje voor het voorjaar!

  BeantwoordenVerwijderen