Het perfecte mannencadeau

Cadeautjes uitzoeken voor je vriend, broer of misschien wel vader kan soms heel erg lastig zijn. Ik heb er althans nog wel eens moeite mee, al kom ik uiteindelijk altijd weer bij iets leuks terecht. Dit keer kreeg mijn vriend voor zijn verjaardag een extra cadeautje; ik mocht namelijk een item uitzoeken op de website van HemdVoorHem. Ik koos voor een prachtige polo van Profuomo.

Kleding uitzoeken voor mijn vriend is iets wat ik gelukkig niet snel lastig vind. Het enige waar ik wel eens moeite mee kan hebben is zijn maat; mijn vriend draagt doorgaans een XS. XS is een hele lastige maat om te vinden in herenkleding, zeker gezien zijn smaak. Mijn vriend draagt graag pakken en overhemden én in de zomer wisselt hij dit graag af met een polo.

Ook polo's zijn moeilijk te vinden in maat XS, al kwam ik deze variant tegen van Profuomo. Dit is een maat S en is uitgevoerd in Slim Fit. Dat komt eigenlijk vrijwel overeen met een XS en heeft daardoor de perfecte pasvorm voor vriendlief.


De polo die ik uitkoos is in de kleur 'bruin melange', al zou ik hem zelf eerder beschrijven als burned orange. Het is een hele diepe, warme kleur oranje. Dit soort natuurlijke tinten staan mijn vriend altijd erg goed én zijn ook nog eens heel makkelijk te combineren.

Zelf had ik nog niet eerder een bestelling geplaatst bij HemdVoorHem, al was ik heel erg verrast over de snelle levering. Ik gaf mijn voorkeur pas aan het eind van de middag door (half 6, om precies te zijn) en had de polo de volgende dag al in huis. Compleet in cadeauverpakking en daardoor helemaal klaar om gelijk cadeau te geven.

Mocht je vriend, man of vader nu niet zo'n fan zijn van polo's vind je op deze website ook een heleboel andere toffe, fashion gerelateerde items. Zo verkopen ze naast polo's ook overhemden, sokken, onderbroeken, stropdassen, truien en noem het maar op! 

Profuomo Slim Fit polo, rood-bruin melange - €59.95
'' Wat geef jij het liefste cadeau op een mannenverjaardag?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. Wat een leuke kleur! Mijn vriend zou deze ook wel willen denk ik haha.

    BeantwoordenVerwijderen