Kiehl's Ultra Facial Toner & Ultra Facial Cream


Ondanks dat ik niet veel producten van Kiehls heb geprobeerd vind ik dit merk heerlijk om te gebruiken. Een paar jaar geleden probeerde ik voor het eerst een gezichtscrème van dit merk en vanaf dat moment was ik er dolenthousiast over. Nu, een paar jaar later, test ik voor het eerst weer iets van dit merk. Ik weet niet waarom het zolang heeft geduurd, al denk ik dat dat komt omdat ik het niet vaak in de winkel zie liggen. Dit pakketje kwam daarom als een des te leukere verrassing!


Ik ontving in totaal twee producten van dit merk, waarvan de eerste de Kiehl's Ultra Facial Cream is. Deze gezichtscrème komt in een wit potje met daarop een hele eenvoudige print. Ik vind de producten van Kiehl's altijd een beetje zo'n apothekers uitstraling hebben; heel clean en rustig. Dar houd ik van!

Of ik het product zelf net zo fijn ga vinden is natuurlijk altijd de vraag! Bij het openen van dit potje merk ik in ieder geval dat ik de structuur heel erg prettig vind. Dit is een vrij dunne crème die daardoor heel erg eenvoudig uitsmeert. Dat vind ik zelf altijd wel zó prettig; zo hoef ik zo mijn huid zo min mogelijk te betasten. Soms heb je namelijk een crème waarbij je een eeuwigheid aan het uitsmeren bent, wat er in resulteert dat je huid vervolgens knalrood is. Bij deze crème is dat niet het geval!

Naast dat de structuur fijn is vind ik ook de geur heel erg aangenaam. Deze crème heeft eigenlijk vrijwel geen geur, al ruik je toch de standaard geur die ik altijd omschrijf als 'crèmegeur'. Zacht, romig en aangenaam. Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die die geur afstotelijk vinden!

Wat betreft het proberen van nieuwe gezichtscrèmes ben ik soms best wat huiverig; mijn gevoelige huid kan namelijk heel eenvoudig slecht op een product reageren. Ik krijg dan gelijk bultjes en uitslag en heb daar dan al snel een week last van. Gelukkig was dat bij deze crème niet het geval en reageert mijn huid er juist heel goed op; yay!

Ik vind het een hele fijne crème en kan er eigenlijk weinig negatiefs over zeggen. Hij smeert goed uit, hydrateert mijn huid én heeft geen overheersende geur.

Kiehl's Ultra Facial Cream - 50 ML - €27.95

Last -but not least- ontving ik ook de Kiehl's Ultra Facial Toner. Toners gebruik ik sinds ik de LUSH toners voor het eerst gebruikte ook iedere dag. Nadat je je gezicht namelijk hebt gereinigd met micellair water merk ik dat er altijd nog wel een kleine hoeveelheid make-up op je gezicht achterblijft. Al hoe goed je het die eerste keer ook hebt gereinigd.

Zo'n toner is een stukje droger dan een micellair water en daardoor heb ik het idee dat hij de huid héél anders reinigt. Het voelt alsof de huid meer van binnenuit schoon wordt gemaakt; ik vind het een hele fijne stap en kan eigenlijk niet meer zonder.

Deze toner van Kiehl's doet wederom precies wat hij moet doen en verwijderd de laatste restjes make-up perfect. Daarnaast vind ik mijn poriën er na gebruik van de toner een stuk minder opvallender uitzien én voelt mijn huid niet trekkerig aan. Ik vind het lastig om te zeggen of ik hem net zo fijn vind als die van LUSH (want die gebruik ik al een jaar of vijf) maar hij komt zeker heel dicht in de buurt!

Kiehl's Ultra Facial Toner - 250 ML - €18.95

Ik kan weinig negatiefs over deze producten zeggen, want wat zijn ze mij goed bevallen! Ik ben zeker nieuwsgierig geworden naar de andere producten van Kiehl's en als ik weer iets nieuws probeer deel ik dat uiteraard met jullie.

'' Wat is jouw favoriete Kiehl's product?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Wat een prachtige producten! Het klinkt heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kiehls producten zijn heel fijn. Vooral de cremes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi artikel! Ik wil zeker eens iets van Kiehls proberen. Prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De producten lijken mij allebei heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen