M2 BEAUTÉ Ultra Pure Solutions Pearl & Gold Facial Nano Spray.


Omdat het bijna moederdag is -12 mei- wil M2 BEAUTÉ de focus legen op alle hardwerkende moeders en ze helpen om een momentje van rust te nemen en zichzelf lekker te verwennen. Dat kan perfect met hun Ultra Pure Solutions Pearl & Gold Facial Nano Spray. Laat ik nu geen moeder zijn, maar wel deze fantastische spray voor jullie heb mogen testen! Ik kan je vertellen dat dit inderdaad een perfect cadeau is voor moederdag.

Het is een hele mond vol; de Ultra Pure Solutions Pearl & Gold Facial Nano Spray. Zeg dat maar eens tien keer achter elkaar! Deze spray is van het merk M2 BEAUTÉ en daar had ik persoonlijk nog niet eerder kennis mee gemaakt; des te leuker vind ik het om een product van een nieuw merk te proberen.

Omdat ik het merk nog niet kende heb ik even wat research gedaan en kwam ik er achter dat dit een Duits merk is dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve cosmetische producten om de natuurlijke schoonheid te maximaliseren en te optimaliseren. De laatste tijd merk ik dat steeds meer merken hier mee bezig zijn en ook ikzelf vind skincare steeds belangrijker.


Tijd voor het product zelf! Ik ontving de Ultra Pure Solutions Pearl & Gold Facial Nano Spray en werd toen gelijk enthousiast door de verpakking. Deze is strak, maar straalt tegelijkertijd ook een luxe en elegance uit. Het is een langwerpige flacon die weinig ruimte in je badkamer inneemt, maar tegelijkertijd toch duidelijk opvalt.

Deze Nano Spray bestaat uit actieve ingrediënten als goud, parel poeder, incense en ultra puur water. Deze ingrediënten kunnen de diepste lagen van je huid bereiken om daar een doelgericht effect te hebben. Dit kan onder andere tot een jonger uitziende huid leiden én je kan deze mist ook over je make-up heen dragen.


Zelf heb ik beide geprobeerd. Ik heb hem in eerste instantie gebruikt voordat ik ging slapen, als spray na het verwijderen van mijn make-up. Ik heb dat nu een aantal dagen gedaan en heb het idee dat mijn huid hierdoor heel zacht aanvoelt. Ik vind het dan ook niet nodig om daarbij iedere avond een crème te gebruiken, iets wat ik normaal eigenlijk wel deed.

Daarnaast heb ik hem ook gebruikt als setting mist over mijn make-up en wauw; daar ben ik pas echt enthousiast over. Hij is dan wellicht niet persé bedoeld als zijnde een setting spray maar meer als een spray om je wat meer te laten shinen; hij doet juist zijn werk als setting spray heel erg goed. Mijn make-up blijft gedurende de dag perfect zitten én ik heb het idee dat ik een gezonde glans met mij meedraag.


Ik ben enthousiast en kan niet wachten om meer producten van dit merk uit te gaan proberen. Mocht je nu ook enthousiast zijn geworden; je shopt M2 BEAUTÉ onder andere bij Ici Paris en Bol. Het product draagt wel een aardig prijskaartje met zich mee, maar ik denk dat je daar zeker geen spijt van zal krijgen. Daarnaast is het ook het perfecte cadeautje voor elke beauty liefhebber. Ik ben er in ieder geval heel erg tevreden mee! Adviesprijs: €89.00.

'' Heb jij al eens iets van M2 BEAUTÉ geprobeerd? 


Dit atikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.


5 opmerkingen

 1. Ik kende dit merk nog niet. Klinkt als een heel fijn product, maar dat prijskaartje vind ik echt veel te hoog :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is inderdaad wat prijzig, maar zeker het geld waard. :)

   Verwijderen
 2. Ziet er chique uit! Lijkt mij een fijn product, vooral als settingspray ben ik er benieuwd naar. Wat een bijzondere ingrediënten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dit klinkt echt fantastisch! xo

  BeantwoordenVerwijderen