MAC Aladdin - Friend Like Me Lipstick


Vroeger was ik dol op de limited editions van MAC en wilde ik eigenlijk uit elke collectie wel iets scoren. Tegenwoordig is dat een stukje minder, al werd ik onlangs toch wel héél erg enthousiast toen de Aladdin collectie werd gelanceerd. Ik kocht één van de lipsticks uit deze collectie (Friend Like Me) en laat deze vandaag aan je zien!


Ik begin natuurlijk met de verpakking; daar kan je bij deze collectie niet omheen. De lipstick heeft dezelfde bullet-vorm als altijd, enkel is hij dit keer in andere kleuren vormgegeven. Het is een kleur die tussen goud en rosé-goud inzit. Daarnaast is hij versierd met blauwe veren en krijg ik inderdaad een Aladdin gevoel. Mocht je toch vergeten om welke collectie het gaat staat het ook nog fijntjes op de lipstick gedrukt; je weet maar nooit!

In de Aladdin collectie zitten in totaal vier lipsticks; ik koos voor de kleur Friend Like Me. Friend Like Me is een hele subtiele, nude kleur die mij doet denken aan mijn geliefde lipstick in de kleur Honey Love. Deze is nét iets meer bruin dan deze én is matte.

Doordat Honey Love matte is pak ik deze er de laatste tijd toch wat minder graag bij; mijn lippen voelen dan heel erg snel droog aan. Friend Like Me heeft in tegenstelling tot Honey Love een amplified cream finish en jongens; dat is fantastisch.
Ik kan mij haast niet voorstellen dat ik ooit heb gezworen bij alleen nog maar matte lipsticks. Mijn lippen voelen de afgelopen tijd zo snel droog aan dat ik dol ben op lipsticks en glosses met een creamy finish. Daarnaast vind ik het -zeker in de zomermaanden- ook simpelweg erg mooi staan!

Door de amplified cream formule brengt deze lipstick heel erg mooi aan en zien mijn lippen er gedurende de dag niet droog, maar gehydrateerd uit. Zo voelen ze overigens ook, wat ook niet geheel onbelangrijk is. Het voelt eigenlijk alsof ik gewoon een laagje vaseline op mijn lippen draag; daar houd ik van!

Naast de fijne formule is dit ook simpelweg een prachtig kleurtje. Hij is nude en vrij onopvallend, maar geeft tegelijkertijd toch een verzorgde uitstraling. Ik vind hem vooral bij een wat donkerdere make-up look erg mooi staan en denk dat ik deze er de komende tijd nog heel vaak bij ga pakken!


MAC Aladdin - Friend Like Me Lipstick - €19.50
'' Heb jij iets uit de MAC Aladdin collectie gescoord?

9 opmerkingen

 1. Wauw, wat is hij prachtig! <333

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw, hoe mooi! zowel de kleur als de verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen die vormgeving is al to-die-for! Vind het een mooi kleurtje en fijn dat ie je lippen ook zo goed hydrateert.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bookmarked!!, I love your blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleur en verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb de Aladdincollectie voorbij zien komen op internet. Vind alleen de verpakkingen al het kopen waard, hihi.

  Liefs,
  Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt, wauw! En wat een mooi kleurtje is dit. En ideaal dat hij je lippen ook zo hydrateert. Score!

  BeantwoordenVerwijderen