MAC Warm rose Mineralize Skin Finish


Het is alweer even geleden dat ik voor het laatst een product van MAC reviewde. Vroeger was ik helemaal gek van dit merk en moest ik iedere Limited Edition hebben, maar tegenwoordig zijn mijn aankopen iets genuanceerder en beter overwogen. Dat wil overigens niet zeggen dat ik minder fan ben van MAC; het is nog steeds één van mijn favoriete make-up merken. Ik ontving onlangs weer een nieuw product -een Mineralize Skin Finish- en deel deze vandaag met je!

Doorgaans zijn de MAC Skin Finishes héél erg gepigmenteerd en bevatten deze een flinke lading shimmers en glitters; denk bijvoorbeeld aan de fantastische Soft & Gentle mineralize skinfinish. Eén van mijn favoriete highlighters uit mijn collectie. Deze skin finish is echter anders; hij bevat maar een kleine hoeveelheid shimmers en is voornamelijk bedoeld als gezichtspoeder.

Deze kleur is geschikt voor de lichte huidskleur. Doordat hij een krijtachtige structuur heeft zie je duidelijk dat het een hele lichte kleur is en sluit deze het beste aan bij een lichte huid.
Doordat hij zo licht is vind ik deze poeder perfect om te gebruiken als setting powder na mijn foundation. Je kan er overigens ook nog eens mee baken, al doe ik dat zelf vrijwel nooit. 

Tijd om hem op mijn huid te proberen! Ondanks dat de poeder op mijn armswatch heel krijtachtig aanvoelde is daar op mijn gezicht niets meer van te zien. Deze kleur sluit perfect aan bij mijn huidskleur en blend daardoor heel eenvoudig weg. Het fijne aan de poeder is de subtiele shimmers die erin verwerkt zitten; mijn huid krijgt zo een net wat gezondere glow.
Die combinatie van een fijne poeder én een healthy glow vind ik zelf fantastisch. Ondanks dat het namelijk een semi-matte poeder is schijnt die gezonde gloed er eigenlijk een beetje doorheen en daar word ik heel enthousiast van!

Ik had ook niet verwacht dat MAC mij snel zou teleurstellen, want ook over dit product ben ik weer heel erg enthousiast. Het is een nieuwe favoriet geworden in mijn dagelijkse make-up routine!

Je shopt de MAC Mineralize Skin Finish voor €31.50 óf voor €17.95 als je lid bent van Luxplus.nl 
'' Wat was jouw laatste make-up gerelateerde aankoop?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.


7 opmerkingen

 1. Wat een mooi product, zou zeker ook iets voor mijn lichte huid zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dit klinkt heel erg fijn! Classy foto's ook.

  Liefs Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great article, totally what I wanted to find.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad de meeste skin finishes van mac hebben wat meer glitter! Toch lijkt deze me ook fijn.

  BeantwoordenVerwijderen