Mexx Whenever Wherever Eau de Toilette


Ik denk dat ik niet de enige ben die na het lezen van de naam van dit nieuwe parfum een nummer van Shakira in haar hoofd heeft. Deze nieuwe geur van Mexx heeft echter niets te maken met Shakira; het is simpelweg een nieuwe geur in hun collectie. Whenever Wherever is een geur die geschikt is voor de hele dag, elke dag van het jaar. Whenever, wherever dus!Om heel eerlijk te zijn koop ik niet snel geurtjes van Mexx. De laatste keer dat ik een geurtje van dit merk in mijn collectie had was in 2012, toen was ik dol op de geur Mexx Nice. Inmiddels heeft het merk een wat volwassenere uitstraling en dat vind ik een goede vooruitgang.

Ondanks dat Mexx een volwassenere uitstraling heeft ziet het merk er tegelijkertijd nog heel toegankelijk uit. Ik vind de verpakking heel sportief en door het gebruik van de peachy tinten is hij tevens heel zomers.

Naast de zomerse uitstraling is ook de geur perfect voor de lente- en zomer. Ondanks dat de geur 'Whenever Wherever' heet, zou ik hem er namelijk niet zo snel bijpakken in de winter. Dan ga ik toch liever voor een sterkere, houtachtige geur.

Voor de warme maanden in het jaar vind ik hem daar in tegen héél erg geschikt. Ik had eigenlijk niet verwacht dat ik hem zó lekker zou vinden. De geur is namelijk heel simpel en wordt daarom ook omschreven als een easy-to-wear geur. Soms heb je namelijk geuren waarvoor je echt in de stemming moet zijn of die je naar een bepaalde gelegenheid draagt; dat is bij deze geur niet het geval. Je kan hem op ieder moment dragen.


Daarnaast denk ik ook dat dit een geur is die veel mensen zal aanspreken. Ik ben zelf nooit zo'n fan van zoete en bloemige geuren, maar zelfs ik vind deze geur héél erg lekker.

Mexx Whenever Wherever opent met verfrissende geurnoten van sinaasappel en peer en ontwikkelt zich vervolgens tot een boeket van rozenblaadjes die warme tonen van zoete jasmijn en viooltjes bevat. Tot slot sluit deze heerlijke geur zich af met de warme noten van cederhout en vanille.

Gedurende de dag merk ik ook dat de geur lijkt te veranderen op mijn huid, wat volgens Mexx komt door de Time Release Technologie die aan dit parfum is toegevoegd. Klinkt interessant! Wel moet ik dit parfum aan het eind van de middag even opnieuw opspuiten omdat hij bij mij dan een beetje vervaagd is, maar dat vind ik persoonlijk nooit zo'n probleem.

Wauw; wat een verrassing is deze geur! Ik had niet verwacht dat ik hem zó lekker zou vinden en ben daardoor heel erg blij dat ik de kans heb gekregen om deze geur uit te proberen. De komende maanden staat deze in ieder geval op de eerste plank van mijn parfum collectie!

Mexx Whenever Wherever - €24.99
'' Wat is jouw favoriete geur voor de zomer?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. My brother suggested I might like this blog. He was entirely right.

  This post truly made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this info!
  Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt mij in ieder geval nieuwsgierig gemaakt haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me een heel fijn geurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leker geurtje is dit ik heb hem ook al geroken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik associeer Mexx ook nog steeds met mijn tienerjaren haha. Eigenlijk best wel gek, ik kocht het merk toen super veel! Vooral omdat ze erg betaalbaar zijn en de geuren mij toch erg aanspreken. Misschien maar weer eens overwegen :) Want betaalbaar is nog steeds welkom ;) En een geur die toch niet onderdoet voor duurdere merken ook haha,

  BeantwoordenVerwijderen