Mijn nieuwe Orbitkey


Ik hoor het je denken; je nieuwe wat? Mijn nieuwe Orbitkey, juist. Onlangs struinde ik op de website van dit fantastische merk en werd ik vrijwel gelijk enthousiast. Ik ben altijd heel georganiseerd en één van de dingen in mijn leven die nog niet zo georganiseerd was -is mijn sleutelbos. Ik mocht een Orbitkey testen en deel mijn ervaring met deze handige tool vandaag met je!Orbitkey is eigenlijk een soort sleutelhanger waar je je sleutels in kunt opbergen. Sleutelhanger is nu niet helemaal het juiste woord, maar zo heb je een beetje een idee van het formaat.

De Orbitkey is eenvoudig los te maken (je hebt er niet eens een schroevendraaier voor nodig) maar bied tegelijkertijd genoeg stevigheid en protectie. Je hoeft niet bang te zijn dat je sleutels binnen de kortste keren op straat liggen; als je de korte instructie netjes opvolgt zitten je sleutels zo veilig als maar kan.

Ik heb momenteel mijn drie belangrijkste sleutels aan mijn Orbitkey zitten, al kun je er nog veel meer aan de Orbitkey bevestigen. Zo heb je naast de reguliere Orbitkey ook nog handige toevoegingen zoals een USB, Nagelvijl én een handige ring om je autosleutel aan vast te maken. Die ring heb ik zelf nog niet, maar ik gebruik op dit moment een simpel sleutelhanger ringetje waarmee ik hem aan mijn Orbitkey heb bevestigd; werkt ook perfect.


Door het gebruik van de Orbitkey zitten mijn sleutels allemaal netjes bij elkaar en merk ik dat het -naast dat het er netjes uit ziet- ook daadwerkelijk heel handig is. Je sleutels maken minder lawaai als je ze op pakt (dat is vooral handig als je net als ik een hond hebt die goed op sleutels reageert) én je hebt tevens minder snel krassen. Ik gooi mijn telefoon en sleutels namelijk nog wel eens in dezelfde tas en dat levert soms wat kleine krasjes op. Nu heb ik daar een stuk minder last van.

Last but not least vind ik ook het design erg mooi. Mocht je nu niet zo'n fan zijn van roze en rosé goud (kan ik mij overigens niet voorstellen ;)- zijn er nog heel veel andere kleurencombinaties beschikbaar. Eigenlijk is er voor iedereen wel iets te vinden!

Ik ben eigenlijk heel erg blij met dit handige item en kan je zeker aanraden eens een kijkje te nemen op hun website als je -net als ik- een hekel hebt aan rondslingerende of rommelige sleutelbossen. Mijn Orbitkey gaat in ieder geval de komende tijd met mij mee.

Orbitkey Blush - €39.95
'' Heb jij al eens van Orbitkey gehoord?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Wat een handige tool! Het kleurtje is ook erg mooi. Ik vind hem wel wat aan de prijzige kant...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend handig. Ik kende dit nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier had ik echt nog nooit van gehoord! Persoonlijk vind ik het redelijk overbodig, maar in een piepklein handtasje kan het volgens mij wel handig zijn. Het design is inderdaad wel helemaal Kelly, hehe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem juist onwijs handig haha, bespaard mij voornamelijk heel wat krasjes op mijn spullen. :)

   Verwijderen
 4. Dit lijkt mij dus echt super handig. Wat een leuke kleuren hebben ze op de site!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw dit lijkt mij echt ideaal, en compact en heel fancy!

  BeantwoordenVerwijderen