Multi Review | Bellápierre Cosmetics


Nieuwe make-up producten testen is een grote hobby van mij; je kan je dan ook vast wel voorstellen dat ieder make-up gerelateerd pakketje dat ik binnen krijg gelijk mijn aandacht trekt. Zo ontving ik onlangs een prachtig pakketje van Bellápierre met daar in drie producten; een highlighter palette, een oogschaduw en een lipbalm. Deze drie producten testte ik de afgelopen tijd uit en deel ik vandaag met je!


Ik begin maar gelijk met de crème de la crème; dit prachtige highlighter palette. Dit palette bestaat uit maar liefst zes prachtige tinten die elk voorzien zijn van een prachtige laag shimmers. Het mooie aan dit palette is dat er niet alleen hele lichte tinten in zitten, maar dat er ook nog eens een heleboel andere kleuren in voor komen. In dit palette vind je één witte tint, drie bruintinten en twee roze tinten.

Zelf gebruik ik het liefste witte en roze tinten als highlighter en daardoor heb ik al gelijk ruim keus. De bruine tinten zijn niet gelijk kleuren die ik als highlighter zou gebruiken, maar gelukkig kan je meer met deze producten dan alleen highlighten!


De kleuren in dit palette zijn:
- Moonshine
- Stellar
- Glimmer
- Beam
- Amorous
- Gilt

Mijn favorieten zijn duidelijk Beam en Moonshine; dat zijn echt de kleuren die ik er dagelijks graag bij pak. Beam als ik een net wat opvallendere highlighter wilt en Moonshine als ik hem net wat subtieler wil. Beide hebben een prachtige shimmer en geven precies het effect wat ik graag wil.

De drie bruine tinten (Stellar, Glimmer & Gilt) blijven bij mij ook niet ongebruikt. Deze drie tinten werken ook perfect als oogschaduw doordat ze niet heel poederig zijn en daardoor weinig fall out geven. In plaats daarvan zijn ze juist heel mooi; zeker als je ze nat aanbrengt.


Dit highlighter palette is wat mij betreft echt een aanrader; ik ben in ieder geval erg blij dat ik hem aan mijn collectie heb kunnen toevoegen. Dit is een palette dat ik nu al graag gebruik, maar ook zeker nog vaak zal blijven gebruiken!

Bellápierre Glowing Palette - €44.99


Het tweede product dat ik ontving was een oogschaduw in de kleur Sunset. Ik had eigenlijk een ander kleurtje uitgezocht maar werd verrast met deze opvallende kleur. Dit is een minerale oogschaduw die er in het potje een beetje koraalrood of zelfs bijna oranje uit ziet.

In de praktijk is hij echter knalroze, bijna neonroze. Ik vind het heel bijzonder dat de oogschaduw op de ogen (en arm swatch) zó anders is. Niet dat ik dat erg vind overigens, het is namelijk een prachtige kleur. De pigmentatie is héél sterk en in combinatie met het feit dat deze oogschaduw nagenoeg geen fall out heeft vind ik dat bijzonder prettig.


Helemaal mijn kleur is het wellicht niet, maar mooi is deze zeker! Hij heeft mij vooral héél erg nieuwsgierig gemaakt naar de andere kleurtjes.

Béllapierre Shimmer Powder Sunset - €14.99


Last but not least ontving ik nog een lifesaver voor de afgelopen tijd; een lipbalsem. Ik ben echt een sucker voor fijne lipbalsems dankzij mijn altijd droge lippen. Ik heb nu echt een half jaar non stop droge lippen en dat is verschrikkelijk irritant.

Gelukkig heb ik daar tegenwoordig genoeg oplossingen voor, maar toch! Ik ben voornamelijk verzot op mijn Sugar Coated Vaseline, maar tegenwoordig wissel ik hem af met deze lipbalsem van Bellápierre en já, dat wilt wat zeggen. Ik wissel namelijk niet heel snel van lipbalsems, dan moet hij wel heel bijzonder zijn.

En dat is deze! Qua structuur is hij heel erg te vergelijken met die van Vaseline, het enige -duidelijke- verschil is de geur. Deze lipbalsem heeft een subtiele vanillegeur en is daardoor perfect voor de herfst- en winter.; daar vind ik het echt zo'n typisch geurtje voor. Ik vind hem echter zó lekker dat ik hem nu af en toe ook al eens gebruik. Voornamelijk als we eens wat koudere dagen hebben!

Bellápierre Lip balm Vanilla Bean - €12.99

Wat een mooie producten zijn dit! Ik ben eigenlijk over alle drie heel erg te spreken en gebruik twee van de drie zelfs op dagelijkse basis.

'' Heb jij al eens iets van Bellápierre gebruikt?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Wat een leuke producten! Ik vind vooral het highlighter palette erg mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lip balsem klinkt idd als een lifesaver haha! Leuke review. xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is inderdaad perfect voor droge lippen haha!

   Verwijderen
 3. Beste Kelly de lipbalsem kun je ook mengen met de shimmeroogschaduw zodat je een eigen lipgloss hebt.
  bedankt voor de revieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende dit merk nog helemaal niet, maar de producten zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het prachtige producten! Het highlighter palette spreekt mij het meest aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige producten. Vooral het palette vind ik heel mooi. Ik kende dit merk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen