Rimmel London Wonder'Luxe Volume Mascara & Wonder'full Brow Gel


Immens populair in Amerika, maar de reviews die ik in Nederland las waren niet héél spannend; ik heb het over de nieuwe Wonder'Luxe Volume mascara van Rimmel. Ik testte hem zelf uit samen met de nieuwe Wonderful' Brow Gel en deel mijn ervaringen vandaag!

Ik begin met de Wonder'Luxe Volume Mascara, waar de reviews heel erg verdeeld over zijn. In Amerika vind vrijwel iedereen hem fantastisch, terwijl ik in Nederland meerdere reviews heb gezien waar mensen niet zo heel enthousiast waren. Juist daardoor vind ik het nog interessanter om een product uit te testen; benieuwd wat ik er zelf van vind!
Om te beginnen bij de verpakking vind ik die in ieder geval erg geslaagd. Ik ben dol op roze en deze metallic finish zorgt voor een mooie uitstraling. Simpel, maar tegelijkertijd ook heel classy en trendy.

Het borsteltje is het tweede punt waar ik altijd naar kijk, al is dit wel gelijk de belangrijkste. Ik ben zelf voornamelijk dol op borsteltjes met kleine, plastic haartjes en deze mascara heeft dat allemaal. De haartjes aan de bovenkant zijn iets langer dan aan de onderkant en daardoor is het voor mij het perfecte borsteltje.

Tijd om te testen of het borsteltje ook daadwerkelijk zo fijn werkt! Ik vind in ieder geval van wel, want als ik het verschil met links en rechts vergelijk ben ik héél erg enthousiast. Mijn wimpers zijn van zichzelf licht en bijna onzichtbaar, maar met de mascara is de lengte van mijn wimpers goed te zien én zijn ze gelijk een stuk zwarter.

Het borsteltje brengt fijn aan en klontert bij mij totaal niet, iets wat ik bij andere reviews wel veel las. Gelukkig heb ik dat niet ervaren en vind ik het eigenlijk een hele fijne mascara. Zeker één van mijn favorieten op dit moment, en dat zegt toch heel wat!

Rimmel London Wonder'Luxe Volume Mascara - €15.99

Naast de Wonder'Luxe volume mascara ontving ik van Rimmel nóg een nieuw product; de Wonderful' Brow gel in de kleur 001 Blond. Deze wenkbrauw gel ontving ik in de lichtste kleur en als je goed hebt opgelet heb je hem bij de vorige foto al in actie kunnen zien. Links zonder wenkbrauw gel, rechts mét wenkbrauw gel.

Hoewel ik over de Wonder'Luxe mascara heel enthousiast was, ben ik over dit product iets minder enthousiast. Wat betreft het product zelf vind ik hem nog prima zijn werk doen; als je dol bent op een natuurlijke uitstraling van je wenkbrauwen is dit heel handig. Je gaat kort met het borsteltje door je wenkbrauwen en brengt ze zo netjes in model én geeft ze een beetje extra kleur om de 'gaatjes' op te vullen.

Die kleur is alleen het dingetje; ik voel hem niet helemaal. Hij komt op camera minder oranje over dan in het echt, maar hij is écht heel oranje. En dat terwijl ik van mijzelf koperkleurig haar heb. Bij mijn haar- en huidskleur vind ik hem niet mooi staan en pak ik er dan toch het liefste een wenkbrauw poeder bij om mijn wenkbrauwen net wat netter bij te kunnen tekenen.

Als je dus dol bent op een natuurlijke wenkbrauw is dit zeker een aanrader. Ik vind het zelf vooral jammer dat de kleur niet bij mij past, anders had ik hem er wellicht nog wel eens vaker bij gepakt!

Rimmel London Wonder'full Brow Gel - €9.99
'' Wat is jouw favoriete mascara op dit moment?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. De mascara lijkt me heel fijn. Ik gebruik nu nog steeds een drogisterij huismerk :) jammer dat de kleur van de wenkbrauwgel tegen viel. Ik vind de juiste kleur wenkbrauwgel ook lastig om te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie, die mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De mascara lijkt mij ook erg fijn. De wenkbrauw gel lijkt inderdaad heel oranje. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat de kleur van de gel niet bij je haren past, want op de foto ziet het er heel mooi uit! De mascara ziet er prachtig uit zeg en heel fijn dat het niet klontert!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die mascara ziet er echt goed uit, wat een prachtig resultaat. Geinig dat de meningen
  per land zo verschillen, haha! Die wenkbrauwgel vind ik wel mooi, maar als hij inderdaad een stuk meer oranje is in het echt, is het wel jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat de wenkbrauw gel niet bevalt. Op de foto ziet ie er best goed uit, jammer dat ie in het echt oranje uitpakt. De mascara vind ik een mooi effect geven, maar ik vind hem voor me zelf iets te subtiel. Van mij mag het net wat meer drama hebben ;-) maar dat is natuurlijk persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben stiekem ook wel erg benieuwd geworden naar hoe die mascara bij mij uit pakt! Net zoals de browgel want ik ben fan van de natuurlijke wenkbrauw.

  BeantwoordenVerwijderen