Sally Hansen Insta-Dri Nagellak


De zomervakantie is voor mij altijd de ultieme tijd waarin ik mijn nagels wekelijks van een mooi kleurtje kan voorzien. Doordeweeks is dit simpelweg onnodig; met mijn werk is de nagellak na een halve dag namelijk al zodanig beschadigd dat het er mooier uit ziet als ik geen lak op heb. Nu de zomer in aantocht is word het tijd om weer wat mooie kleurtjes aan mijn collectie toe te voegen en dat deed ik onlangs met een aantal van de nieuwe lakken van Sally Hansen.

Sally Hansen lanceerde onlangs de 'Insta-Dri' collectie, bestaande uit maar liefst 44 kleuren. Deze 44 kleuren zijn uiteenlopend van doorzichtig tot roze, rood, paars, groen, blauw en zelfs zwart. Een mooi kleurenpalet waaruit ik drie kleurtjes ontving. Deze drie kleurtjes hebben allemaal een roze tint en dat is precies waar ik van houd!


Klinkt interessant: bij Insta-Dri denk ik toch gelijk aan een nagellak die instantly dry is. Dat blijkt ook, volgens Sally Hansen. De nagellak zou binnen 60 seconden droog moeten zijn en die test heb ik natuurlijk uitgevoerd. Binnen 60 seconden merk ik helaas niet dat de nagellak écht droog is, maar na een minuutje of twee is de lak wel droog genoeg om voorzichtig weer de dingen te kunnen doen die je in het dagelijkse leven doet.

Het voordeel aan deze nieuwe lak is het brede kwastje én de bijzonder goede dekking. Omdat ik lichte kleurtjes heb ontvangen verwachtte ik eigenlijk wel twee laagjes van de kleuren aan te moeten brengen, maar zowel op het nagelwiel als op mijn eigen nagel is één laagje meer dan genoeg voor een volledige dekking. Score!


De kleurtjes die ik ontving zijn van links naar rechts:

Buff and Tumble: deze nude lak sluit perfect aan bij mijn huidskleur en zorgt gelijk voor een hele verzorgde uitstraling. Dit soort kleurtjes vind ik altijd heel erg mooi om te dragen omdat ze onopvallend zijn en tegelijkertijd toch een verzorgde uitstraling geven.

Pink Blink: dit is een lak die perfect geschikt is voor de zomer. Niet alleen op de nagels van je handen, maar ook op je teennagels. Een felle, roze tint waar je instantly vrolijk van wordt.

Mauve It: ook dit vind ik een hele mooie tint. In het flesje ziet hij er een beetje koraaloranje uit, maar op de nagels is het inderdaad meer mauve/burned orange. Ik vind hem er een beetje tussenin zitten.

Alle drie de kleurtjes vind ik ontzettend mooi; zowel de kleuren als de finish. De lakjes drogen semi-matte op en blijven bij mij gedurende het weekend erg mooi zitten; ik kan niet wachten om deze lakjes er in de zomervakantie vaker bij te gaan pakken!

Sally Hansen Insta-Dri nagellak - €5.99 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

12 opmerkingen

 1. Prachtige kleuren! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm13-05-2019 16:32

  Ik vind ze alle drie prachtig. Jammer dat ze niet in 60 seconden drogen maar dat had ik ook niet verwacht eigenlijk. Ik heb nog nooit een nagellak gehad die zo snel droogt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies haha, maar twee minuutjes vind ik nog netjes! :)

   Verwijderen
 3. Wat een mooie kleurtjes, wel jammer dat ze hun belofte qua droogtijd niet waarmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zag ze al eerder ergens voorbij komen en vind het hele mooie kleurtjes! Precies het soort kleurtjes dat ik graag draag. Denk dat Buff and Tumble mijn favoriet is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi kleurtje hé? Die vind ik ook het mooiste. :)

   Verwijderen
 5. Wat zien ze er mooi uit! Ik zou voor de roze gaan denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ze ook mooi zijn ze he! Mijn favoriete is die bruine nude kleur.;)
  X Robin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie tinten zeg. Ik hou echt van roze nagellak in alle soorten en maten.

  BeantwoordenVerwijderen