Starskin Pink Cactus 2-Step Lip Treatment


Als Starskin een nieuw product lanceert word ik eigenlijk altijd enthousiast. Zeker bij hun nieuwste lancering; de launch van het Pink Cactus 2-Step Lip Treatment. Dit is een setje van twee producten waarmee je je lippen volledig nieuw leven in blaast; geen velletjes of droge lippen meer! Ik testte dit treatment de afgelopen tijd voor jullie en deel mijn ervaringen vandaag!


De Pink Cactus lijn van Starskin is niet helemaal nieuw voor mij; ik testte er een tijdje geleden ook al twee heerlijke sheet masks van. Die sheet masks waren mij ontzettend goed bevallen, mede door de fijne geur van deze producten. Omdat het 2-Step Lip Treatment uit diezelfde geurlijn komt zit dat aspect in ieder geval al goed!

Naast dat ik de geur van deze lijn heerlijk vind is ook de verpakking van deze producten fantastisch. Jullie weten dat ik dol ben op zachte (voornamelijk roze) kleuren. Zeker in combinatie met het eenvoudige, rustige label geeft dit een hele fijne uitstraling. Ik houd er van!

Maar goed, uiteindelijk draait het toch om de producten zelf. Tijd om die te gaan testen!

Het 2-Step Lip Treatment bestaat uit twee producten: de Foaming lip scrub én het Overnight lip mask. De eerste stap in deze routine is natuurlijk de lip scrub!

Wat je doorgaans ziet bij lip scrubs, is dat deze zijn geformuleerd op basis van suiker. Deze scrub van Starskin heeft echter een basis van Himalayazout, waardoor je je lippen binnen enkele minuten volledig verzacht.

Dat klinkt goed, maar werkt het ook daadwerkelijk zo fijn? Ik kan daar volmondig ''ja'' op antwoorden. Je brengt deze lipscrub eenvoudig aan met het bijgeleverde spateltje uit de kit en masseert deze vervolgens in met een klein beetje water. Een vingerdip is eigenlijk genoeg om de lip scrub volledig te gaan laten schuimen.

Deze lip scrub is niet bedoeld om na gebruik van je lippen af te likken, maar verwijder je eenvoudig met een beetje water. Nadat ik dit heb gedaan voelen mijn lippen niet alleen onwijs zacht aan; ze zien er ook nog eens bijzonder goed uit. Mijn lippen zijn voller, egaal en de scrub heeft de kleur uit mijn lippen naar boven gehaald.

De lip scrub is goedgekeurd, wat betekend dat we verder kunnen met stap twee: het Pink Cactus Overnight Lip Mask. Dit masker kun je vergelijken met een goede lipbalsem, al is deze specifiek bedoeld om voor het slapen aan te brengen.

En dat heb ik gedaan! Na het aanbrengen merk ik dat ik het Lip Mask eigenlijk wat droog aan vind voelen op mijn lippen. Het is niet zo vettig als bijvoorbeeld Vaseline, het product wat ik normaal gebruik bij droge lippen. Dat wil de pret echter niet drukken; je kunt het resultaat pas bekijken nadat je het daadwerkelijk een nachtje de tijd hebt gegeven.

Na een nachtje slapen was ik natuurlijk heel nieuwsgierig hoe mijn lippen op dit masker hadden gereageerd. Gelukkig werd ik heel erg enthousiast van dit resultaat; mijn lippen voelen namelijk heerlijk zacht aan. Ik hoef geen lipbalsem meer aan te brengen gedurende de dag en dat is een hele verademing. De laatste tijd heb ik namelijk echt geleefd met een tinnetje lipbalsem op zak.

Jeetje, wat een heerlijke Lip Treatment is dit! Ik ben doorgaans heel erg tevreden over Starskin, maar dit product staat met stipt bovenaan mijn favorietenlijstje wat betreft dit merk!

Starskin Orglamic Pink Cactus 2-Step Lip Treatment - €51.87 (o.a. te koop bij Douglas).
'' Heb jij al iets uit de Pink Cactus lijn geprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

 1. Wauw, dit klinkt echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ELENA | ANELE31-05-2019 12:01

  This sounds like magic for your lips ha! I would love to try this out.

  XO ELENA | ANELE

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinken als hele fijne producten. Toch eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen