Swan Retro Mini Koelkast

De zomervakantie komt al weer steeds dichter in de buurt en dat betekend regelmatig een dagje weg! Mijn vriend en ik hebben dit jaar geen echte vakantie gepland, maar er staan een aantal dingen op ons lijstje die we wél willen gaan doen. Ik ontving onlangs een pakketje die mij het leven tijdens die daagjes weg éxtra gemakkelijk gaat maken; van The Retro Family ontving ik namelijk deze fantastische mini koelkast!

Mocht je The Retro Family bekend voorkomen kan dat komen omdat ik er al eens eerder een review over schreef. Ik ontving toen de fantastische Retro Bluetooth Speaker van Muzen, waar ik nog steeds heel erg blij mee ben! Dit keer ontving ik een ander product; ik ontving namelijk de Swan mini koelkast creme!

Wat betreft Swan retro keukenartikelen heb je op deze website een ruime keuze, al was die van mij al snel gemaakt. Wij hadden al eerder een mini koelkast die heel veel gebruikt werd, maar dit exemplaar overtreft die koelkast met gemak. Ik ben dol op de retro uitstraling hiervan én hij past qua kleur ook nog eens perfect bij de rest van al mijn retro artikelen. 

Ik hoor het je denken; wat moet je in vredesnaam met een mini koelkast? Ik zou de vraag liever andersom stellen; wat moet je zonder mini koelkast?

Je kan de mini koelkast allereerst natuurlijk in huis gebruiken. Op de slaapkamer bijvoorbeeld; handig om wat drankjes in te koelen tijdens een heerlijk filmavondje in bed. Perfect om dan niet steeds naar beneden te hoeven lopen voor een nieuw, gekoeld drankje. Naast dat hij door het formaat weinig ruimte in beslag neemt staat hij door de retro vormgeving ook nog eens erg stylish!

Zelf gebruik ik de mini koelkast daar in tegen het liefste 'on the go'. Je kan hem perfect meenemen in op vakantie in een camper of caravan, maar ook in de auto werkt deze mini koelkast perfect.

De koelkast is klein, maar tegelijkertijd ook weer niet. Hij is qua formaat makkelijk om mee te nemen maar er kan verrassend veel in. Ik heb momenteel niet zoveel blikjes in huis, maar als je zou willen zouden er links gemakkelijk 12 blikjes in kunnen én kun je rechts ook nog eens vier blikjes kwijt. Ik heb op deze foto het bovenste bakje (rechts) er uit gehaald om te laten zien dat er zelfs halve liter flesjes in kunnen.

Nu is het niet zo dat er in deze koelkast alleen maar drankjes kunnen; je kan er net als bij een gewone koelkast instoppen wat je maar wilt. Ideaal ook als je ergens gaat picknicken bijvoorbeeld. Bakjes fruit erin, versgeperst sapje én gaan.

Mocht je nu niet regelmatig een dagje weg gaan, maar wel dol zijn op retro mini koelkasten kan je hem ook perfect gebruiken in je tuin. Wij houden in de zomer graag een barbeque en dan is het ideaal als je niet continu naar binnen hoeft te lopen om drankjes op te halen. In de mini koelkast kan je dan aardig wat drankjes kwijt óf je kan er eten in zetten wat je niet open en bloot buiten wilt hebben staan.

Last but not least; een mini koelkast is ook perfect om in je beautykamer neer te zetten. Ik heb regelmatig beautyproducten (denk aan verse maskers) die je gekoeld moet bewaren. De mini koelkast is daar wederom de perfecte oplossing voor!

Kortom; wat moet je zonder mini koelkast? Ik weet in ieder geval nu al dat wij hem deze zomer heel erg veel gaan gebruiken, net als we de andere mini koelkast altijd met veel plezier hebben gebruikt!

Swan Retro Mini Koelkast - €129.99

'' Heb jij ook een mini koelkast/koelbox voor onderweg?

Dit atikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

13 opmerkingen

 1. Op een picknick? Werkt hij dan op batterijen of moet je hem opladen? Wij gebruiken een simpele koelbox met koelelementen als we gaan picknicken – of op het jaarlijkse festivalletje Koelbox Open Air, hehe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij picknicken altijd op plekken waar je met de auto kunt komen, dus dan kan je 'm in de auto aan de stroom laten. :) Wat lekker haha!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk ding! Ik had 'm een stuk groter ingeschat, maar vind het juist leuk dat 'ie echt mini is haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is mini, maar toch nog aardig ruim! 17 liter is de inhoud. :)

   Verwijderen
 3. Wauw, wat is hij gaaf! Ik ben sowieso fan van retro spulletjes en dit is helemaal mijn ding. Ook leuk dat hij blijkbaar aan de autolader kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem echt super tof! Handig en mooi tegelijk. <33

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super schattige koelkast, gave stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat schattig zo'n mini koelkast!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige mini koelkast. Misschien heb ik 'em niet per se nodig, maar ik verzin ter plekke een reden om 'em toch te kopen (hij is idd een stuk mooier dan de koelbox die mee gaat naar het zwembad ;-)), gewoon omdat ie er ontzettend cute uitziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij ziet er echt schattig uit! *-* Inderdaad wel handig voor op de slaapkamer, of om beauty productjes in te bewaren :)

  xo Noor
  www.nonstopnoor.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Omg wat leuk! Echt een cutie, haha. Zo handig ook. Inderdaad voor picknicken op op het strand lijkt hij me heel fijn, het is toch net even lekkerder als je drinken of eten gekoeld is.

  BeantwoordenVerwijderen