Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss - Fireball


Ik ontving onlangs een aantal toffe producten van Urban Decay, waaronder de prachtige lipstick uit de Naked Cherry launch. Naast dit mooie lipproduct ontving ik er nog ééntje; de Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss in de kleur Fireball. Ik had nog niet eerder een lipgloss van dit merk geprobeerd en daarom was ik des te nieuwsgieriger om hem uit te proberen.De Hi-Fi Shine lipglosses zijn er in héél veel verschillende, unieke kleuren. Deze kleuren hebben allemaal hele shimmery finishes en zijn daardoor stuk voor stuk uniek. Ik ontving een mooie, roze kleur genaamd Fireball. Ik vind het bij Urban Decay altijd leuk om te zien dat ze hun producten vaker dezelfde naam geven; zo heb ik ook al een eyeliner met diezelfde naam.

Die eyeliner is daar in tegen een beetje rood/koperkleurig; deze lipgloss ziet er in de tube felroze uit. Net iets donkerder dan Barbie roze. Ondanks dat de kleur in de huls vrij heftig is maak ik mij daar bij lipglosses niet zo snel zorgen om; vaak hebben deze een mindere dekking dan een lipstick waardoor de basis uiteindelijk lichter is.

Ook bij deze lipgloss was dat helemaal het geval. De lipgloss heeft een vrij doorzichtige basis met een lichte, roze ondertoon. Deze ondertoon sluit goed aan bij de natuurlijke kleur van mijn lippen en geeft daarom een heel verzorgd en natuurlijk effect.


Naast dat fijne, verzorgde effect wil je alleen wel iets meer dan alleen een beetje shine én dat krijg je. Deze lipgloss bevat een flinke dosis glitter en we weten ondertussen allemaal dat ik daar héél erg enthousiast van word. De glitters in deze lipgloss zijn goud en roze en geven daardoor een heel mooi effect.

Naast dat ik de glitters fantastisch vind valt het mij ook op dat deze lipgloss heel erg prettig aanvoelt. Lipglosses willen nog wel eens plakken en daar heb ik bij deze gloss geen last van. Hij is glossy, maar niet zo glossy als ik eigenlijk gewend ben. Het is wat mij betreft de perfecte balans tussen lipgloss en vaseline.


Voor uitgedroogde lippen hoef je dus niet bang te zijn met deze lipgloss. Het enige 'kleine' minpuntje vind ik de geur. Deze lipgloss bevat een hele lichte menthol geur en daar ben ik persoonlijk nooit zo dol op. Nu is de geur gelukkig niet héél heftig en gaat het tintelende gevoel in mijn lippen al vrij snel weg, waardoor ik de lipgloss er niet om laat liggen!

Yay, ik ben enthousiast! Ik draag de laatste tijd weer steeds vaker lipgloss en heb ook dit kleurtje er al meermaals bijgepakt. Naast dat ik hem heel erg fijn vind word ik ook heel erg vrolijk van de verpakking; hij doet mij denken aan de lipglosses die vroeger heel populair waren met hun zilveren dop, spiegeltje en lichtjes als je hem open deed. Die lichtjes heeft deze lipgloss dan weer net niet, maar verder vind ik het een heel fijn product!

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss - €22.55
'' Draag jij nog wel eens lipgloss?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Ik ben niet zo van de lipgloss, maar oh my, wat is dit een knappe verpakking! Staat je goed, dit kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat een mooi ding is dit! Ik wil 'm haha. Fijn ook dat hij absoluut niet plakkerig is, maar idd jammer van de mint. Daar houd ik ook nooit zo van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik draag geen lipgloss maar de verpakking en kleur zijn wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meestal vind ik glosses een beetje "too much", maar deze ziet er goed uit! 👌🏻👌🏻
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem ook verrassend mooi. Grappig want ik draag eigenlijk ook nooit lipgloss! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kleurtje! Ik heb 'em ook. Bij jou zie je er nog wel van, maar bij mij viel de kleur van de lipgloss een beetje weg op mijn lippen en zie je eigenlijk alleen de glans. En van de methol smaak/geur moet je inderdaad een beetje houden. Die hadden ze van mij ook weg mogen laten 😊.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben al jaren fan van Urban Decay, maar hun lipproducten heb ik nog niet getest!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen