Dove Nourishing Secrets Coconut & Almond Douchegel en Deodorant

Op mijn blog review ik graag nieuwe producten, maar vandaag is dat niet helemaal het geval. Wel een beetje, want Dove brengt namelijk de Nourishing Secrets Coconut & Almond douchegel en deodorant opnieuw uit. Deze lijn lag al eens eerder in de winkels (een jaar of twee geleden) en dat is nu wederom het geval. Ik had hem nog niet eerder geprobeerd, maar testte hem de afgelopen tijd uit en deel mijn ervaringen vandaag!


Allereerst begin ik natuurlijk met de vormgeving. Dove wisselt niet snel van verpakkingen en persoonlijk vind ik dat wel prettig. Hun douchegels hebben een eenvoudige vorm die goed aan het merk te linken is, evenals hun deodorant flessen. Deze flacons zijn wat opgeleukt met een frisse kokos afbeelding én roze details op de dopjes.

Tijd voor de geur! Ik weet dat kokos een lastige geur is; je houdt er van of je hebt er een hekel aan. Ik heb eigenlijk nog nooit iemand ontmoet die er een beetje tussen in zit, meestal is het namelijk het een of het ander. Ik daar in tegen ben dól op kokos; zowel om te eten, drinken of om te ruiken. Dat laatste, daar gaan we vandaag voor.

Naast kokos zit er ook amandel in deze lijn verwerkt, tezamen met een zachte bloemengeur die ik nog niet helemaal kan plaatsen. Ik kon hier online helaas ook geen geurnoten van vinden, maar fijn is hij in ieder geval!

Ik denk serieus dat zelfs wanneer je niet van kokos houdt, de kans groot is dat je deze producten wél fijn gaat vinden. De geur is lekker zacht en heeft geen overheersende kokos geur. Van mij had hij gerust nog wat meer naar kokos mogen ruiken, maar ik vind het geen probleem dat dat niet het geval is.

Zoals we gewend zijn van Dove zijn zowel deze douchegel als de deodorant hele fijne producten. Ik vind Dove een heel fijn merk en gebruik hun producten al jaren; het is prettig hoe hun formules eigenlijk weinig veranderen. Zo weet ik dat de kans héél klein is dat een product van Dove mij niet bevalt.

Dove Nourishing Secrets Douchegel - €3.79 | Deodorant - €4.19
'' Heb jij deze geur al geroken?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Ohh deze geur lijkt mij érrug lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dol op kokosgeur dus ik wil deze douchegel wel kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou zelf niet zo van kokos, maar Dove heeft inderdaad altijd heel fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige producten! Ik houd ook heel erg van kokos dus ik ben erg benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dol op deze geur! Heb zelf de body wash en de bodylotion spray, maar wil nu ook de deo 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. blijft lang fris en heeft een goede geur blijft langdurig fris

  BeantwoordenVerwijderen
 7. blijft langdurig fris bij deze geur

  BeantwoordenVerwijderen