Make-Up Studio 4D False Lash Mascara


Mascara's uit proberen vind ik toch wel één van de leukste dingen als het gaat om make-up reviews. Een goede mascara vinden kan namelijk soms zó ontzettend lastig zijn, al vond ik het afgelopen jaar een aantal héle goede exemplaren. Een nieuwe favoriet in dat rijtje is de Make-Up Studio 4D False Lash Mascara. Nieuwsgierig wat deze mascara precies doet? Lees dan snel verder!


Ik moet zeggen dat ik van Make-Up Studio de afgelopen tijd weinig producten heb geprobeerd en gebruikt. Er is slechts één product dat ik écht al jaren op dagelijkse basis gebruik; hun wenkbrauw poeder. Ik ontving deze ooit eens ter review en sindsdien gebruik ik hem iedere dag.

Naast die wenkbrauw poeder heb ik een heleboel andere producten van dit merk in mijn collectie, maar een mascara was er daar geen van. Ik bracht daar verandering in toen ik een pakketje ontving met daarin onder andere de Make-Up Studio 4D False Lash Mascara. Deze mascara is voorzien van een 4D-technologie, waardoor de wimpers nog meer volume, lengte en krul zouden moeten krijgen. Dit in combinatie met de belofte dat je wimpers perfect gescheiden én diepdonker zwart zullen worden was ik al om.
Of die mooie beloftes ook waar worden gemaakt; daar moeten we zelf achter komen! Ik begin natuurlijk bij de verpakking, welke bij Make-Up Studio altijd vrij simpel zijn. Ze zijn doorgaans strak, zwart en eenvoudig; versierd met -in dit geval- goudkleurige letters. De verpakkingen zijn niet héél spannend, maar persoonlijk vind ik dat niet zo'n probleem.

Ook deze mascara heeft een eenvoudige vormgeving; een zwarte huls met daarin het borsteltje. Dat borsteltje was het eerste wat mij gelijk aansprak; korte, stevige haartjes. Dit zijn doorgaans de borsteltjes waar ik graag voor kies en daarmee heeft de mascara al gelijk een puntje gehaald.

Bij het op doen van deze mascara werd ik echter nog véél enthousiaster. Links zie je mijn oog zonder mascara, rechts zie je mijn oog mét mascara. Op beide foto's heb ik geen gebruik gemaakt van een wimper kruller of andere producten; je ziet hier enkel en alleen de mascara.

Ik denk dat ik de review hier al wel zou kunnen afsluiten, want dit resultaat zegt simpelweg genoeg. Wauw! Mijn wimpers zijn van zichzelf best lang, maar doordat ze héél erg blond zijn zie je ze zonder mascara nauwelijks. Met een dun laagje van deze mascara komen ze gelijk tevoorschijn en zien mijn wimpers er fantastisch uit, al zeg ik het zelf.

De mascara is inderdaad goed zwart, spreid mijn wimpers en zorgt niet voor klontjes. Daarnaast is de volledige lengte van mijn wimpers goed zichtbaar én is een wimper kruller in principe niet meer nodig.

Het fijne aan deze mascara is dat hij ook nog eens goed op te bouwen is; nadat je de mascara zo'n dertig seconden hebt laten drogen kun je eenvoudig nog een laagje aanbrengen als je houdt van een net wat dramatischer effect. Zelf vind ik een neutrale look doorgaans het mooiste, waardoor één laagje voor mij bet beste werkt.

Ik ben onwijs te spreken over deze mascara en kan wel zeggen dat ik hem net zo fijn vind als de Benefit Roller Lash. Dat wil echt héél wat zeggen, want dat is al jaren mijn favoriete mascara!

Ik ontving deze mascara van makeup4all; een website waar ze naast Make-Up studio ook producten van Pupa en Bellamilan verkopen!

Make-Up Studio 4D False Lash Mascara - €19.90
'' Wat is jouw favoriete mascara op dit moment?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

10 opmerkingen

 1. Wauw, deze ziet er inderdaad super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er echt mooi uit!

  Mijn favoriete mascara op dit moment is van Friday. Dierproefvrij, duurzaam, je kunt zelf je borsteltje en mascaraformule kiezen en het is echt betaalbaar. Vooral het dierproefvrije vind ik erg belangrijk.

  Liefs,
  Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb ik inderdaad ook iets van voorbij zien komen. Zelf nog niet getest, maar ik ben benieuwd! :)

   Verwijderen
 3. Een hele mooie mascara! Deze ga ik zeker onthouden als die van mij op is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is heel mooi! Ik heb ook al eens een mascara van pupa gehad en die vond ik toen ook al zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pupa heeft inderdaad ook hele fijne mascara's! :)

   Verwijderen
 5. Zier er goed uit! Niet duur ook trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo op het eerste oog spreekt het borsteltje mij niet zo aan, maar het effect mag er zeker zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je toch overtuigd bent! Ik ben ook heel enthousiast :)

   Verwijderen