My Jewellery Shoplog

Yay, het is weer eens tijd voor een shoplog! Ik kreeg van My Jewellery de vraag of ik wellicht een aantal items wilde uitzoeken in hun shop om mijn zomergarderobe aan te vullen; daar zei ik natuurlijk geen 'nee' tegen. Ik zocht een aantal toffe items uit en deel deze vandaag met je!

Witte geborduurde overslagjurk
Als eerste item koos ik voor een jurkje; deze witte overslagjurk. Ik heb al eens eerder zo'n overslagjurkje gehad van My Jewellery en was daar destijds echt dol op, al was dit al weer een paar jaar geleden. Omdat dat jurkje mij zo goed beviel besloot ik dit keer een soortgelijk jurkje uit te kiezen.

Dit jurkje valt bij mij helaas niet helemaal zo perfect als die andere, maar met een beetje hulp van mijn moeder (zij kan gelukkig erg goed naaien) hoop ik dat hij straks als gegoten zit. Ik vind hem verder in ieder geval onwijs mooi en het stofje is lekker luchtig voor de warme zomerdagen! - €39.95
Black Galaxy T-shirt
Als tweede item koos ik voor dit zwarte shirtje met de tekst 'Meet me under the stars'. Deze tekst is op het shirtje gedrukt met daarom heen een aantal kleine, geborduurde sterretjes. Deze combinatie van drukken en borduren vind ik zelf altijd erg leuk.

Dit soort eenvoudige, maar catchy shirtjes heb ik overigens heel veel in mijn kast. Ik vind ze altijd heel eenvoudig te combineren met een jeans of short, maar ook met een rokje om hem net wat vrouwelijker te maken. Hier ben ik heel blij mee! - €29.95

Roze & Beige Scrunchie
Scrunchies! Ik ben nooit zo'n fan van een staart of knot, maar in de zomermaanden moet ik er soms toch aan geloven omdat het dan simpelweg fijner is om je haren af en toe omhoog te gooien. Ik koos daarom voor deze twee toffe scrunchies. Niet zomaar scrunchies, maar scrunchies met een lint er aan! Deze staan net even iets schattiger dan een reguliere variant! €5.95 per stuk

Witte en blauwe haarsjaaltjes
En last but not least koos ik voor nog twee accessoires; deze schattige haarsjaaltjes. Deze zijn eenvoudig door een staart of vlecht heen te draperen, maar kun je ook als een soort haarband in je haar knopen. Doordat hier geen scrunchie aan vast zit zijn er eigenlijk nog meer mogelijkheden!

De komende maanden ga ik deze voor mijn haren gebruiken, maar daarna kan je ze ook nog perfect dragen als neksjaaltje. Neksjaaltjes draag ik in de winter heel graag en vooral de blauwe kleur was er nog eentje die in mijn collectie ontbrak! €5.95 per stuk

En dat waren ze; mijn nieuwe items uit de My Jewellery shop. Ik ben in ieder geval heel erg blij met deze nieuwe items en ben vooral heel erg nieuwsgierig welk item jouw favoriet is!

'' Welk item is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

  1. Prachtige items heb je uitgezocht! Vooral de overslagjurk is heel mooi, die zou ik ook hebben gekozen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gave items heb je gekozen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohh die scrunchies met sjaaltje zijn echt heel elegant en schattig! Die zou ik zelf ook zo dragen. Ze hebben altijd zulke leuke dingen vind ik. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen