Nieuwe Pink Gellac Potjes


Nog niet zo lang geleden stond mijn review van de Pink Gellac Lollypop collectie online en vandaag is het tijd voor wederom een Pink Gellac review. Dit merk lanceerde onlangs namelijk een nieuwe vormgeving van hun potjes en daarom kreeg ik een aantal van hun mooiste kleuren toegestuurd.

De vormgeving van de Pink Gellac potjes lijkt in eerste instantie best op elkaar; het zijn dezelfde potjes máár er is toch het een en ander aangepast. Zo waren de potjes vroeger voorzien van zwart, wit met roze opdruk. De kleur werd aangegeven in een smalle balk bovenaan, maar tegenwoordig is dit iets gemakkelijker gemaakt!

Omdat je natuurlijk snel een keuze wilt maken is het volledige label nu gekleurd in de kleur van je gel lak. Zelf vind ik dit een hele fijne aanpassing; zeker als je een lade/rek vol van dit soort potjes hebt maakt dit het een stuk gemakkelijker om de gewenste kleur te vinden. Daarnaast is het potje nu vormgegeven met gouden letters én zit er nog een mooi, gouden wikkeltje om de dop heen. Ook deze wordt hierdoor net iets specialer.


Al met al een hele mooie aanpassing als je het mij vraagt; een aantal kleine details die de potjes net iets luxer laten ogen.

Wat betreft de lakjes zelf is daar weinig aan veranderd; de formule is hetzelfde en de lakjes zijn daardoor even fijn als hier voor (gelukkig maar!). Ik ontving dit keer drie kleurtjes die ik nog niet in mijn collectie had, maar waar ik inmiddels wel heel erg blij mee ben.

105 Blush Orange
Met lichtroze lakjes maak je mij altijd blij; volgens mij kan je daar weinig mis aan doen. Het enige nadeel van een lichtroze kleurtje kan soms de dekking zijn, al dekt dit lakje in twee laagjes volledig. Een heel mooi, babydoll roze kleurtje.

223 Dusty Rose
Deze kleur is in de verpakking duidelijk roze, maar eenmaal op de nagels een stuk meer lila. Laat ik daar de laatste tijd nu net onwijs van houden; wat een mooie kleur is dit! Deze komt uit de Uncovered Collection 3, een collectie waar ik ook al een aantal andere lakjes van heb.

239 Paradise Blue
Last but not least een lakje uit de vintage chic collectie; Paradise Blue. Dit is echt een kleur die ik nooit zelf had uitgekozen, maar nu ik heb hem ben ik des te enthousiaster. Dit soort verrassingen vind ik altijd het leukste bij het uitpakken van PR pakketjes: je ontvangt soms iets wat je zelf nooit zou kiezen en ondanks dat heel mooi blijkt te vinden. Dit kleurtje knalt echt van je handen af; wat een topper!


Je shopt deze lakjes normaal voor €15.00 per stuk, maar met de actie die op dit moment loopt krijg je maar liefst 27% korting én krijg je de 4e lak ook nog eens gratis. Inslaan zou ik zeggen!

'' Welke kleur is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

2 opmerkingen