Pink Gellac Lollypop Collectie


Nog niet zo gek lang geleden maakte ik voor het eerst kennis met het merk Pink Gellac. Een populair merk op het gebied van gellak; zowel voor particulier gebruik als gebruik in salons. Ik vind het heerlijk om af en toe zelf zo'n lakje op te doen en ontving onlangs hun vijf nieuwste kleurtjes; de Lollypop collectie. Nieuwsgierig naar deze vrolijke kleurtjes? Lees dan snel verder!


Dat het een vrolijke collectie is hoef ik denk ik niet eens meer te zeggen. Toch doe ik het, want hier word je toch vrolijk van? Vier van de vijf kleurtjes zijn mega vrolijk en de andere is heel erg stylish verantwoord.

Van links naar rechts zijn dit de volgende kleuren:
268 Sweet Purple
265 Milkshake Pink
267 Sunset Orange
266 Baby Blue
264 Lady Grey

De Lollypop collectie is lekker vrolijk en daardoor perfect voor de lente en zomer. Ondanks dat het op dit moment geen fantastisch weer is kan ik niet wachten tot het dat wél is, zodat ik deze kleurtjes met plezier kan gaan dragen.

Wat betreft de kleurtjes ben ik eigenlijk heel erg enthousiast over alle vijf de kleuren. Er is er maar één die ik zelf niet snel zou dragen, namelijk Sunset Orange. Ik ben simpelweg geen type voor oranje of gele kleuren en zou deze er daardoor niet zo snel bijpakken. Mooi is hij daar in tegen zeker wel; ik denk dat deze voornamelijk prachtig zal staan bij een zongebruinde (of van nature al getinte) huid.

Voor mij ben ik dol op de andere vier kleuren en vind ik het héél lastig om een favoriet te kiezen. Roze doet het altijd goed en datzelfde geld voor baby blauw; mijn kledingkast is ongeveer veertig procent roze, veertig procent blauw en die overgebleven tien procent wordt steeds meer gevuld met lila kleding stukken. Lila vind ik ook een hele mooie, zachte kleur en hier toe voel ik mij de laatste tijd steeds meer aangetrokken.

Kortom; een collectie met vijf prachtige, zomerse kleurtjes. Als ik dan toch een favoriet moet kiezen dénk ik dat ik voor Sweet Purple ga, voornamelijk omdat ik deze kleur heel mooi bij mijn huidskleur vind staan. Kiezen is echter lastig; ze zijn stuk voor stuk prachtig!

Pink Gellac Lollypop Collectie - €15.00 per lak.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

Lees hier mijn disclaimer. 

12 opmerkingen

 1. Mooie kleurtjes, maar ik zou zeker voor de sweet purple kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleuren! Mooie foto's ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve kleurtjes! Ik vind vooral die lichtroze zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ze ook! Alleen bij mij zijn er drie lakjes die heel erg stroperig zijn, heb jij dat ook?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij de vorige collectie die ik reviewde had ik dat wel, maar bij deze collectie heb ik daar gelukkig geen last van gehad!

   Verwijderen
 5. Wat een prachtige kleuren, ik gebruik pink gellac al een aantal jaar en ben er echt dol op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind het super zoete kleurtjes. Ga ze binnenkort ook uitproberen. Ps. en wat een mooie foto's heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd wat je er van vindt! Dankjewel :)

   Verwijderen
 7. Superleuke kleurtjes! En je maakt keimooie foto's =)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie verpakking ook, hele lieve kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen