Pupa Milano Savanna 3D Gold Eyeshadow


Het is alweer eventjes geleden dat ik voor het laatst iets van het merk Pupa of Bellamilan heb geprobeerd, en dat terwijl ik juist altijd heel erg fan ben geweest van dit merken. Als je door de archieven van mijn blog struint kun je een heleboel reviews van dit merk vinden en kan je ook een beetje zien hoe dit merk door de jaren steeds meer is veranderd. Ik ontving onlangs weer een aantal prachtige producten van dit merk en deel daar vandaag de eerste van; de Pupa Milano Savanna 3D Gold Eyeshadow.


Wat betreft de verpakking is PUPA echt een heel stuk vooruit gegaan in vergelijking met jaren geleden; de verpakking van deze oogschaduw vind ik zelf heel erg classy. Eenvoudig, maar door de gouden details toch heel luxe ogend; zeker in combinatie met het mooie chevron patroontje.

Het gaat uiteindelijk echter toch om de oogschaduw zelf! Deze oogschaduw heeft een bruine kleur met een enorme hoeveelheid aan shimmers en glitters en daar word ik eigenlijk gelijk enthousiast van. Ik draag vrijwel nooit een oogschaduw look die volledig matte is en vind dit soort kleuren perfect voor op het bewegend ooglid.


Helaas merk ik toch regelmatig bij oogschaduws die er in de verpakking zo veel belovend uit zien dat ze in de realiteit een stuk minder goed uitpakken. Dat vind ik altijd ontzettend jammer, al kan ik bij deze oogschaduw eigenlijk een heel kort eindoordeel geven; wauw!

Deze oogschaduw is niet alleen in de verpakking fantastisch, ook op mijn armswatch én op mijn ogen ziet hij er heel veelbelovend uit. De kleur is heel iets lichter dan in de pan zelf, maar daardoor vind ik hem zeker niet minder mooi!


Wat ik wel heel bijzonder vind aan deze oogschaduw is de textuur, welke eigenlijk een beetje tussen een cream en een poeder in zit. Doordat de oogschaduw wat dikker is krijg je wel een klein beetje fall out, echter ervaar ik dat zelf niet in een mate waardoor het echt vervelend wordt. Door even met je kwast onder je ogen door te wrijven zijn die paar korreltjes al snel weer verdwenen.

Naast dat kleine beetje fall out kan ik dan ook weinig negatiefs opnoemen aan deze oogschaduw en kan ik wel zeggen dat ik er een nieuwe favoriet bij heb. Deze oogschaduw schittert je tegemoet en is niet alleen perfect voor een dagelijkse look; ook voor een avond look is hij heel erg geschikt.


Pupa Milano Savanna 3D Gold Eyeshadow - €13.95
'' Heb jij wel eens iets van Pupa geprobeerd?


Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem er heel mooi uit zien! Ik kende pupa ook nog niet...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je kennis hebt gemaakt! Het is echt een prachtig merk.

   Verwijderen
 3. Heeeel mooi! Ik ben gek op oogschaduws tussen cream en poeder in, voelt fijn aan op je oogleden. Ik vind deze kleur ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk hé! Ik ben benieuwd wat je van deze vindt. :)

   Verwijderen
 4. Wil alleen maar PUPA 🙈 ! Dit merk gebruik ik al heel wat jaartjes..heb daardoor bijna alles van hun. gr. Willeke

  BeantwoordenVerwijderen