Styletone Box Juni

Ondanks dat ik niet van verrassingen houd zijn er een paar die ik wél leuk vind; zo is de Styletone box die iedere maand op de deurmat valt er één van. Ik vind het iedere maand weer een feestje om de inhoud van deze box te bekijken en was dan ook weer érg nieuwsgierig wat de box van deze maand ons zou brengen. Net zo nieuwsgierig als ik? Lees dan snel verder!

Dit is alweer de zesde Styletone box van dit jaar; de juni box. Deze box heeft als thema 'Get Summer Ready' en dat klinkt (als je het mij vraagt) veelbelovend. Laten we kijken welke producten daar bij horen!

Pouty Lipzz Lip Plump
Altijd al gedroomd van grotere lippen? Dan is de Pouty Lipzz een perfect product voor jou. Dit product zorgt ervoor dat je op natuurlijke wijze (tijdelijk) vollere lippen krijgt. Dit is verder een transparante gloss en kan daardoor ook onder een lipstick worden aangebracht.
Winkelwaarde €17.00

Minetan Zelfbruiner
Ik gebruik zelf nooit zelfbruiners, simpelweg omdat ik mijn witte huid nooit lelijk heb gevonden, maar als je wel een lekker kleurtje wilt krijgen zit er een handige zelfbruiner in deze box. Ondanks dat ik hem zelf niet ga gebruiken merk ik wel dat ik de geur van deze zelfbruiningslotion verrassend lekker vind; ik denk dat dat komt door de amandelolie en cacaoboter die hierin verwerkt zitten.
Winkelwaarde €14.99


Skin & Tonic Sea Salt Scrub
Hier word ik dan weer wel heel enthosiast van; eens crub. Skin & Tonic (hele leuke bedrijfsnaam, overigens) heeft meerdere awards gekregen voor hun producten en dat maakt mij des te nieuwsgieriger! Deze scrub is ontzettend fijn en heeft een heerlijke geur die je al voordat je de verpakking openmaakt goed kunt ruiken. Hier ben ik heel nieuwsgierig naar!
Winkelwaarde €15.00


Styl London Jelly Flower Lipbalm
Dit product doet mij gelijk denken aan mijn jeugd; ik had toen ook altijd van dit soort lipglosses en sticks met bloemetjes er in. Ik merk dan ook gelijk dat de geur van deze lipstick mij ontzettend doet denken aan die van toen; hij is mierzoet en een beetje kunstmatig. Mooi is hij in ieder geval zeker!
Winkelwaarde €17.05


AME Beauty
Last but not least zit er in dit product nog een bronzer van het merk AME Beauty. Dit merk wordt schijnbaar alleen verkocht in Polen en kende ik daardoor inderdaad nog niet. Ik ben benieuwd!
Winkelwaarde €11.00

En dat was hem weer; de box van deze maand. De box bevat deze maand vijf producten en heeft een totale waarde van €75.04. De Styletone box kost slechts €15.95 en als je het zo bekijkt vind ik het een hele goede deal.

'' Wat vind jij van de inhoud van deze box?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

Lees hier mijn disclaimer. 

5 opmerkingen

 1. Wat een leuke inhoud! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie items! De bronzer is mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke inhoud weer, die box ziet er leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer van die lipstick en bronzer, die vind ik er heel goedkoop uitzien. Verder vind ik het een leuke inhoud!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke inhoud, heb een hele tijd geleden ook de styletone box gehad maar nu overgestapt op de goodiebox, past net iets beter bij mij (minder makeup)

  BeantwoordenVerwijderen